'Seyhan benim sevdamdır'

Adana'da Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan İlçe Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, Türkiye'nin 56 ilinden büyük Seyhan İlçesi'ni gelecekle, Türkiye Yüzyılı ile buluşturacak projelerini tanıtıp Seyhan için 'Seyhan benim sevdamdır' ifadelerini kullandı.

Adana’da Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan İlçe Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, Türkiye’nin 56 ilinden büyük Seyhan İlçesi’ni gelecekle, Türkiye Yüzyılı ile buluşturacak projelerini tanıtıp Seyhan için ‘Seyhan benim sevdamdır’ ifadelerini kullandı.

YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in de katıldığı lansman toplantısında konuşan Hatipoğlu, “Bizim hareket noktamız Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğindeki eser belediyeciliğidir, gerçek belediyeciliktir, AK Parti belediyeciliğidir.  Seyhan 10 yılda çok şey kaybetti. 31 Mart’ta Seyhanlı hemşerilerimizin desteğiyle başa gelerek, kaybettiğimiz bu yılları, Cumhur İttifakı olarak durmadan, yorulmadan çalışarak telafi edeceğiz. Seyhan’ı hep birlikte geleceğe, Türkiye Yüzyılı’na taşıyacağız” dedi.

SEYHAN KÜLLERİNDEN DOĞACAK

Seyhan için ‘Yeni 1 Seyhan’ ismini verdikleri projelerini tanıtan Erdal Hatipoğlu, ‘Seyhan’ın derdiyle dertlenen, Seyhan’a aşık, Seyhan’a sevdalı herkesle hep beraberiz. Bizim Seyhan’a sözümüz var, çocuklarımıza, gençlerimize, abilerimize, ablalarımıza sözümüz var. Caddelere, sokaklara, kaldırımlara sözümüz var” açıklamasında bulunup Seyhan’ın kaybettiği 10 yılı telafi etmek için yola çıktıklarını söyledi. “Seyhan benim evim, Seyhan benim ailem, Seyhan benim sevdam” diyen Hatipoğlu, Seyhan halkına da ‘Hazır olun. Seyhan yeniden küllerinden doğacaktır’ dedi.