Seyhan'da asfalt üretimi 2 katına çıkacak

Makine parkını yeni araçlarla güçlendiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yeni alınacak olan plent ve araçlarla önümüzdeki dönem asfalt üretimini 2 kat arttırmayı planladıklarını söyledi.

Göreve geldiği günden bu yana izlediği mali politika ve belediyeye yaptığı kazanımlarla halkın takdirini toplayan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet üreten ancak yıllardır yenilenmeyen araçları yenilemeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Makine parkını son model araçlarla güçlendiren Başkan Karalar, alınan yeni araçlarla ilçeye daha iyi hizmet üreteceklerini söyledi. Başkan Karalar, “Göreve geldiğimizde Seyhan’ın en büyük sorunlarından biride yol sorunuydu. Bu sorunu çözmek için 2 katı fazla ekip kurarak çalışmalarımıza başladık. Araç gereçler yetersiz olduğu için makineparkımızı yeni araçlarla güçlendirdik ve güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu araçlarla Seyhan’a Seyhanlıya daha fazla ve daha güzel hizmetler yapacağız. Şimdide yeni bir greyder aldık Seyhan’a hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
BAŞKAN KARALAR’DAN YENİ MÜJDELER
Önümüzdeki dönem başlattıkları asfalt hamlesine hız vereceklerini belirten Başkan Karalar, yeni alınacak plent ve araçlarla bu dönem dökülecek asfalt miktarını iki katına çıkaracaklarını söyledi. Başkan Karalar ”İhtiyaç doğrultusunda yeni aldığımız ve alacağımız araçlar var. Bununla birlikte birde yeni plent alacağız. Geçen dönem 150 bin ton civarında asfalt dökmüştük yeni alacağımız plent ile bu rakamı 350-400 bin tona çıkarmayı planlamaktayız” ifadelerine yer verdi.
 

Seyhan belediye asfalt üretim