Seyhan hizmete doyacak

Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, kısa zamanda zor işleri başaran bir yönetim anlayışı ile Seyhanlıya hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek 'Eleştirmek kolaydır, alternatif proje üretmek zordur. Yapacağınız hizmetin kime ne kadar yarar sağlayacağı değil, halka ne kadar yararlı olacağını bilerek hareket etmektir esastır. Ben Seyhanlıya hizmet etmek için onlara söz verdim. Onların güvenini alarak bu makamı işgal ediyorum. Kısa zamanda büyük projeler hayata geçecek' müjdesini verdi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, kısa zamanda zor işleri başaran bir yönetim anlayışı ile Seyhanlıya hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek “Eleştirmek kolaydır, alternatif proje üretmek zordur. Yapacağınız hizmetin kime ne kadar yarar sağlayacağı değil, halka ne kadar yararlı olacağını bilerek hareket etmektir esastır. Ben Seyhanlıya hizmet etmek için onlara söz verdim. Onların güvenini alarak bu makamı işgal ediyorum. Kısa zamanda büyük projeler hayata geçecek” müjdesini verdi.
Toplum sağlığı, park ve bahçeler, yaşlı merkezleri, hayvan pazarı, mera, mandıra yetiştiriciliği, yaşam merkezleri, sanat atölyeleri gibi her konuda halkımızın ihtiyacı olan hizmetleri planlayarak hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Akif Akay, yakın tarihte halk ile buluşacak hizmetlerini şöyle sıraladı.
“Karayusuflu’ya merkez spork merkezi ve çok amaçlı kompleks, Hadırlı’ya park, Çırçır Fabrikası’nın yerinde sanat merkezi, Eski İstasyon’da gastronomi merkezi, Gürselpaşa’da Alzheimer ve yaşlı bakım merkezi, Mıdık’a macera park, Kuyumcular’a Hayvan Pazarı, Karayusuflu’ya mera, mandıra yetiştiriciliği, 2 adet kreş, Gürselpaşa’ya engelsiz yaşam merkezi, 5 Ocak ve Hürriyet’e semt pazarı, Barboros’a kapalı semt pazarı, Yeşilyurt’a inovasyon merkezi, e spor, sanat atölyesi, Halk Marketin 2.Şubesi, Gülbahçesi’ne spor kompleksi yapımı (Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte), Çerçikonağı’na gastronomi merkezi ve Okyanus Okulları bölgesine yakın iyi tarım, eğitim ve uygulama alanı”