Seyhan'ı Seyhanlılarla birlikte yönetiyoruz

Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, belediye hizmetlerinin önceliğini belirlerken ve hizmetleri halka ulaştırırken halktan gelen talepleri dikkate aldıklarını ve Seyhan'ı halk ile birlikte yönettiklerini söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, belediye hizmetlerinin önceliğini belirlerken ve hizmetleri halka ulaştırırken halktan gelen talepleri dikkate aldıklarını ve Seyhan’ı halk ile birlikte yönettiklerini söyledi.

İMKÂNLARIMIZI SEFERBER ETTİK

Başkan Akay, katılımcı demokrasinin kurallarını ve kendisine yönetme yetkisini veren halkın taleplerini her daim öncelik olarak kabul eden bir yönetim anlayışı içinde olduğunu belirterek “İlk gün yola çıkarken Seyhan’ı halkımızla birlikte yöneteceğiz dedik. Bu nedenle mahallere kadar giderek halkın dertlerini dinliyor ve onların istek sıralarına göre maddi imkanlarımızı da dikkate alarak hizmet ediyoruz” dedi.

GENÇLER VE KADINLAR ÖNCELİĞİMİZ

Gençlerin ve kadınların toplumda üretken insanlar olması için projelerle onların hayatlarına dokunduklarını belirten Başkan Akif Akay, “Yarının teminatı olan gençlerle yol yürümekten, onların sorunlarını çözmekten de ayrıcı mutluluk duyuyorum. Kadınlarımızı toplumun saygın bireyleri olarak görüyor, onları katılımcı ve üretken hale getirmek adına tüm imkanlarımızı sonuna kadar seferber ediyoruz. Bundan dolayı da gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

KAMU YARARINI GÖZETMEYİ DE İHMAL ETMİYORUZ

STK’lar ile işbirliği içinde olduklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, “Bütün gayretleri kentin hak ettiği yere gelmesi olan sivil toplum örgütlerini önemsiyoruz. Zaman aralıklarla da olsa bir araya gelerek taleplerini değerlendiriyoruz. Kültürel, sportif, kamu yararını gözeten, sosyal belediyeciliğin gereksinim olan tüm hizmetleri de belediyeminiz önceliği kabul ediyoruz. Bu çalışmalarımda bana yardımcı olan ekibime ve tüm belediye personellerine teşekkür ediyorum” sözleriyle görüşlerini dile getirdi.