SEYMER Anneleri Unutmadı

SEYMER'in düzenlediği Anneler Günü etkinliğine katılan Başkan Zeydan Karalar, dünyanın en fedakar varlığı olan anneleri gününü kutladı.

Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi(SEYMER) öğretmen ve öğrencilerinin organize ettiği Anneler Günü etkinliğine Adanalı kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Oskar Müzikhol ’de gerçekleştirilen etkinliğe Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, eşi Nuray Karalar ile birlikte katıldı.
 
Etkinliğe katılanların yoğun tezahürat ve alkışları ile karşılanan Başkan Zeydan Karalar, tüm annelerin ve eşi Nuray Karalar’ın anneler gününü kutladı. Başkan Karalar, “Tüm annelerin ve bana 3 çocuk veren eşimin Anneler Günü’nü kutlarım. Annelik çok kutsaldır. Evlatların yaptığı her suçu affeden tek annelerdir. Karşılıksız emekle ve fedakârlıkla, yaşamımızı şekillendiren, dünyamızı zenginleştiren, hayat boyu yol göstericimiz, koruyucumuz, en büyük destekçimiz annelerimizdir. Ömürlerini çocuklarının daha iyi bir hayat yaşamasına adayan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar, şefkat dolu ellerinden öperim" ifadelerini kullandı.
 
Konuşmanın ardından Anneler Günü için hazırlanan özel pastayı Başkan Zeydan Karalar eşi Nuray Karalar ile birlikte kesti. Pasta kesiminin ardından Başkan Karalar, eşine anneler günü hediyesini verdi.

SEYMER Anneler Günü kutlama hediye