Sezen, ''Ağabeylik yapacaklar ortada yok''

Kozan Kent Konseyi'nin eski Başkanı Süleyman Sezen, Açık Öğretim Sınavlarının Kozan'da yapılması adına fikirlerini ortaya koymalarına karşın bu talebi kimsenin görmek istemediğini ve Kozan'ın yalnız bırakıldığını belirtip 'Kozan'da ağabeylik yapacak kimse yok. Herkes halinden memnun' dedi.

Açık Öğretim Sınavlarının Kozan'da yapılması halinde Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli, İmamoğlu ve Aladağ ilçelerindeki öğrencilerin sınava Kozan'da gireceklerini ve hem kolaylık hem de Kozan'a sıcak para bırakması adına böylesine önemli bir projeyi kimsenin sahip çıkmadığını belirten Sezen, ‘Biz elimizden tutacak kişi arar iken Elbistan, Alanya, İskenderun ve Bandırma bizim önümüze geçip Açık Öğretim Sınavlarını kendi ilçelerinde yaptılar. Biz hala resmi başvuruda bulunamadık. Burada siyasilere bir şey söylemek gerektiğini düşünüyorum' dedi.

İMAMOĞLU VE TUFANBEYLİ DESTEK VERMEDİ!

Kozan'ın il olması adına Kent Konseyi olarak girişimde bulunduklarını belirten Süleyman Sezen Tufanbeyli ve İmamoğlu İlçe Belediyelerinin meclisten karar çıkarıp kendilerine destek vermediklerini belirterek, ‘Ağzımızı açar isek Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli, İmamoğlu yöre diye başlarız ama bu ilçeler bizim il olmamızı istemediler. Sadece Feke ve Saimbeyli Belediyesi ilçe meclisleri karar çıkarıp destek verdi. Memleketin hali ortada. İŞKUR'un Kozan'a şube açmasını istedik. Yanımızda kimseyi görmedik. Sonra da memleket milliyetçiliği yaparlar' sözleriyle görüşlerini dile getirdi.

Süleyman Sezen Kozan destek