SEZER ÖZMEN GELECEK YIL DA ADS'DE

Sezon başından bu yana oynadığı futbolla mavi lacivertli taraftarların gönlünde ayrı bir edeninen Sezer Özmen, gelecek yıl da Adana Demirspor kadrosunda yer alacak.

Pazar günü Giresun'da oynanan Akın Çorap Giresunspor - Adan Demirspor maçının 20'inci dakikasında kalesinde tehlikeyi savuşturmak isterken ayağı kırılan Sezer Özmen'in gelecek yıl da takımda kalacağı açıklandı. Adana Demirspor yönetimi, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı bilgilendirmede, Sezer Özmen'in takımda kalacağı "Sezer Özmen'in sözleşmesi 2 yıllık olmaklar beraber önümüzdeki sezonda Adana Demirspor'umuzun formasını başarıyla temsil edecektir." ifadesiyle taraftarlara duyuruldu. Kulüpten yapılan açıklama şöyle:
"Adana Demirspor'umuzun Giresunspor ile oynadığı maçta futbolcumuz Sezer Özmen talihsiz bir şekilde sakatlanmıştır.
Takımı için özveriyle mücadele eden ve formanın hakkını oynadığı tüm maçlarda veren oyuncumuz Sezer Özmen'in sakatlığı ile ilgili tüm konunun takipçisi durumundayız.  Sakatlandığı andan itibaren yönetim kurulu olarak bundan sonraki süreçte maddi-manevi futbolcumuz Sezer Özmen'in yaninda olduğumuzu kamuoyuna bildiririz.
Dün gece yarısı Trabzon'dan İstanbul'a götürülen Sezer Özmen bugün öğleden sonra Acıbadem (Fulya) Hastanesi'nde ameliyat olacaktır. Kulübümüz adına Sportif Direktörümüz Gürcan Aday oyuncumuz Sezer Özmen'in yanında olup oyuncumuzun sağlık durumunu yakından takip etmektedir.
Ayrıca oyuncumuz Sezer Özmen'in sözleşmesi 2 yıllık olmaklar beraber önümüzdeki sezonda Adana Demirspor'umuzun formasını başarıyla temsil edecektir.
Adana Demirspor Yönetim Kurulu"
 
İSTANBUL'DA AMELİYAT OLDU
Giresunspor maçında ayağı kırılan ve ilk müdahaleasi sahada yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılan Sezer Özmen, dün İstanbul'da ameliyat oldu. Sezer Özmen'in Şişli Acıbadem Fulya Hastanesi'ndeki ameliyatını daha önce Beşiktaşlı Demba Ba'yı ameliyat eden Sarper Çetinkaya gerçekleştirdi. saat 17.00'de başlayan ameliyatın başarılı geçtiği bildirildi.
TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Akın Çorap Giresunspor ile oynanan maçta ayağı kırılan Adana Demirsporlu Sezer Özmen için geçmiş olsun mesajı paylaştı.
Federasyon şu ifadeleri kullandı:
"Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında oynanan Akın Çorap Giresunspor-Adana Demirspor maçında, Adana Demirsporlu Sezer Özmen'in ayağının kırıldığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.
Sezer Özmen ve Adana Demirspor camiasına geçmiş olsun dileriz."