Sıkıntımız büyük sizler de takdir edin

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Yüreğir Belediye Meclis Üyesi olan İsmet Yüksel, Başkan Zeydan Karalar'ın mecliste olmaması nedeniyle Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'a yanıt vermesinin kendisine düştüğünü söyledi ve ekledi. 'Sıkıntımız büyük sizler de takdir edin' dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Yüreğir Belediye Meclis Üyesi olan İsmet Yüksel, Başkan Zeydan Karalar’ın mecliste olmaması nedeniyle Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’a yanıt vermesinin kendisine düştüğünü söyledi ve ekledi. ‘Sıkıntımız büyük sizler de takdir edin’ dedi.
HER YERİN SIKINTISI VAR
Sadece ihtiyacı olan ilçenin Pozantı olmadığını ve ağlamaya gerek duymadan karşılıklı diyalog içinde sorunların altından kalkılacağını söyleyen İsmet Yüksel, ‘Envanterler çıkarılıyor. Meydan Yolu, Çarkıpare Yolu’da bozuk. Karataş, Yumurtalık, Ceyhan ve diğer ilçelerinde kendilerine göre sorunları var. Takdir edersiniz ki belediyenin durumu ortada. Yolların yapım sıkıntısı var, sinek sıkıntısı var. Çalışan kadrolar konusunda da sıkıntı var. Önemli olan birbirimizi anlayarak hoşgörü içinde sorunların altından kalkmaktır’ dedi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsmet Yüksel, kısa zaman aralığında sorunların çözüleceğine inandığını ve bunu gerçekleştirmek adına başta Zeydan Karalar olmak üzere tüm belediye personellerinin özverili bir şekilde çalıştığını da tüm meclis üyelerine duyurmuş oldu.