Şimdi hasat zamanı

Vatandaş geçim, siyasiler seçim derdinde

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde adaylıkları kesinleşen belediye başkanları vatandaşların geçim derdinde olduklarını bildikleri ortamda seçim çalışmalarını yaparak oy toplama yarışına girdiler.
SÖZLÜ MEYVELERİ TOPLUYOR
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın adayı olarak uzunca bir zamandır arazide olan kırsaldaki hizmetleriyle göz dolduran Hüseyin Sözlü, büyük kitlelerle buluşmasını sürdürüyor. Son dönemlerdeki etkinliklerde toplumsal mutabakatı sağlayacak ve Ak Parti ile ortak koordineyi temin edecek eğilimlere yönelen Hüseyin Sözlü, Ak Parti tabanında da olumlu sinyaller almanın mutluluğunu yaşıyor. Halkıyla bütünleşen ve her hizmetinden sonra ‘teşekkürlere nail’ olan Hüseyin Sözlü, hasat zamanı olumlu temposuyla meyveleri topluyor.
KARALAR HALKA DOKUNUYOR
Seçimler öncesinde kendi şehirlerinin dışına çıkarak belediyelerinin imkanlarını başkaca ilçelere  gönderen Seyhan Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın hasat zamanı sahada oldukça önemli karşılık bularak kendisini anlatma imkanı buldu. Seçmenlerin sevgisini kazanan Zeydan Karalar, halka dokunan hizmetlerinin açılışlarını da seri bir şekilde yaparak Büyükşehir Belediyesi’ni kazandıklarında neler yapabileceklerini örnekleriyle ortaya koyuyor.
SEVİLEN İSİM SONER ÇETİN
CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ancak Zeydan Karalar’ın isminin açıklanmasından sonra Çukurova’da ikinci dönem başkanlık koltuğuna oturmak isteyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, gece ve gündüz demeden hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Hizmetlerini aylardır halk ile buluşturan ve kendisinin de halktan hiç kopmadığı bir ortamla sevilen bir isim haline gelen Soner Çetin’in marka olan ismiyle Çukurova’da yeniden başkan seçilmesinin büyük bir ihtimal olduğunu da Çukurovalılar söylüyorlar. Soner Çetin, ‘hizmetlerimiz ortada. Devamının gelmesi için yeniden yetki istiyorum’ diyor.