Şimdi ne olacak?

TFF 1. Lig'de son 2 haftayı yenilgiyle kapatan ve üst sıralardan hızla uzaklaşan Adana Demirspor, Hatayspor yenilgisi sonrası karıştı. Başkan Murat Sancak, 2-1 yenildikleri Hatayspor maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada taraftarlardan affını istedi.

TFF 1. Lig’de son 2 haftayı yenilgiyle kapatan ve üst sıralardan hızla uzaklaşan Adana Demirspor, Hatayspor yenilgisi sonrası karıştı. Başkan Murat Sancak, 2-1 yenildikleri Hatayspor maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada taraftarlardan affını istedi.
Hatayspor karşılaşmasında sahaya mutlak galibiyet için ve daha ilk dakikalarda bulduğu golle de öne geçen mavi-lacivertliler, ardından birbiri ardına yaptıkları hatalarla sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Mavi-lacivertliler maç sonu sahayı üzgün bir şekilde terk ederken, Başkan Murat Sancak’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım camiada tam bir şok etkisi yarattı.
HAKKINIZI HELAL EDİN
Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak’ın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
‘’Çok Değerli Adana Demirspor taraftarı, başkanlığı aldığım günden itibaren tek bir hedefim vardı,siz değerli taraftarı mutlu etmek ve ADS’yi süper lige çıkartmaktı. Ailemi,dostlarımı,işlerimi ihmal etme pahasına ama olmadı olmuyor. Bu nedenle affınızı rica ediyorum. En yakın zamanda kongreyi yapıp Adana Demirspor’u şampiyonluğa taşımak isteyen iyi bir yönetime devredip ve her daim ADS’li olmaya ve desteklemeye devam edeceğime belirtmek istiyorum. Hepinizi çok seviyor ve Allah’a emanet olmanızı diliyorum.. Hakkınızı helal edin.’’
TÜTÜNEKER: TOPU TUTAMADIK
Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Uğur Tütüneker ise golden sonra topu kendilerinde tutamadıklarını belirterek, şunları kaydetti:
“Aslında biz maça iyi başladık, golle başladık. Maalesef arkası gelmedi, 3-4 tane pozisyonumuz var, maçta genel anlamda. O pozisyonlarda 2-0’a daha yakındık diye düşünüyorduk ama Hatay’ın zaten iyi bir takım olduğunu biliyoruz, top yüzdesinin fazla olduğunu biliyoruz, bu maçta böyle olmuştur diye düşünüyorum. Golden sonra daha rahat topun bizde kalması lazımdı bunu yapamadık. Yani üçe üç yakaladığımız dönemlerde oldu ama onları da yapamayınca, son kritik paslarda gelmeyince sıkıntı oldu. Genel anlamda mücadelenin fena olmadığını düşünüyorum ama top sıkıntımız olduğunu zaten görüyoruz. Onu daha iyi yapmamız lazımdı. Zaten bugün yapsaydık gol değerlendirmeleri daha net olurdu diye düşünüyorum.’’
TARAFTARLAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI
TFF 1. Lig'de, Hatayspor'un Adana Demirspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Adana’ya dönen Adana Demirsporlu taraftarlarla Hataysporlu taraftarlar arasında kavga çıktı. 
Antakya Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadelenin ardından Belen ilçesinden geçerek Adana’ya giden otobüsteki Adana Demirsporlu taraftarlarla Hataysporlu taraftarlar arasında kavga çıktı. İddiaya göre yol verme tartışması üzerine otobüste bulunan Adana Demirsporlu taraftarlardan bir kaçının laf atması üzerine tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesiyle çıkan, taş ve sopaların da kullanıldığı kavgada bazı taraftarlar hafif yaralandı, çevredeki araç ve iş yerlerinde zarar oluştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, her iki takımın taraftarını ayırdı. 
Kavganın yatıştırılmasının ardından Adana Demirsporlu taraftarları taşıyan otobüs polis eşliğinde yoluna devam etti. 
Olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.