Şimşek 3 puan peşinde

Spor Toto 1. Lig'de bu akşam deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, sahaya 3 puan için çıkacak.

Spor Toto 1. Lig’de  bu akşam deplasmanda  Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, sahaya 3 puan için çıkacak.
Adana’daki hazırlıklarını tamamlayarak dün Alanya’ya giden mavi-lacivertliler, konakladıkları otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Ligde 23 puan ve averajla 8'inci sırada bulunan Adana Demirspor, 27 puanlı rakibi karşısında galibiyet arayacak.
Mavi-lacivertliler de kart cezalısı ya da sakat futbolcu bulunmuyor.
ZOR MAÇ BİZİ BEKLİYOR
Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella,  bakıldığında çok zor bir maçın kendilerini beklediğini ifade ederek, ‘’Ama bizim de şunu düşünmemiz lazım. Rakipler ligin iyi yerlerindeler ama biz de kendi yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz ilk sıralara tırmanmak istiyoruz. O yüzden bu maçı gelebileceğimiz noktalar açısından bir test olarak görüyorum. Çok zorlu bir maç olacağını biliyoruz ama elimizden gelen her şeyi de yapacağımızı herkes bilsin’’ dedi.

HAKEM HÜSEYİN GÖÇEK
Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Murat Altan yapacak.



 

Adana Demirspor Alanya zor maç