Şimşek Afyon'da

Adana Demirspor, Spor toto 1. Ligi'nin 28'inci haftasında yarın deplasmanda Afjet Afyonspor ile oynayacağı maç için Adana'da hazırlıklarını tamamlayarak dün karayolu ile Afyon'a gitti. Mavi Lacivertli takım, Afyon maçının hazırlığını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.

Mavi Lacivertli ekip, Adana’daki son antrenmanı dün sabah saat 10.30’de kendi tesislerinde yaptı. Teknik Direktör Ümit Özat yönetimindeki antrenman  1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman,5’e2 top kapma çalışmasının ardından yapılan çift kale maçla sona erdi. Antrenmana sakatlığı bulunan Kosecki ve Hakan Bilgiç katılmadı.
KRAL KADRODA YOK
Adana Demirspor Afyon  seferine 3 eksikle çıktı. Takım kaptanı golca Mickael Pote sarı kart cezalısı olduğu için Afyon kafilesinde yer almadı.Sakatlığı nedeniyle ülkesinde tedavi gören Jakub Kosecki, Osmanlıspor maçında sakatlanan Hakan Bilgiç te kafilede yer almayan diğer isimler oldu.
GOL UMUDU GLADKYY VE BERK YILDIZ
Mavi Lacivertli takımın golcüsü Pote’den yoksun olarak çıkacağı Afjet Afyonspor maçında gol ayakları Ukraynalı golcüsü Oleksandr Gladkyy ile genç forvet oyuncusu Berk Yıldız olacak.
16.30’DA BAŞLAYACAK
Mavi Lacivertli ekibin play –off’tan kopmamak için mutlak galip gelmek zorunda olduğu Afyon Zafer Stadı’nda yarın saat 16.30 başlayacak karşılaşmayı Çanakkale Bölgesi Süper Lig Hakemi Ali Şansalan yönetecek. Yardımcılıklarını Rize Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemleri Mehmet Kısal ile Selahattin Altay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İstanbul Bölgesi B Klasman Hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy.
 
 
 

Adana Demirspor Afyon