ŞİMŞEK ANKARAGÜCÜ ÖNÜNDE

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Ligi 2022-2023 sezonunu bugün Ankara'da MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçla tamamlayacak.

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Ligi 2022-2023 sezonunu bugün Ankara’da MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçla tamamlayacak.

Ligin iki rahat takımını karşı karşıya getirecek karşılaşma Ankara Eryaman Stadyumunda saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi Çağdaş Altay yönetecek. Yardımcılıklarını Rize Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi  Selahattin Altay ile İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi  Murat Altan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İstanbul Bölgesi A Klasman hakemi Abdullah Buğra Taşkınsoy.

Çağdaş Altay, bu sezon Adana Demirspor’un 11 Kasnı 2022 tarihinde  deplasmanda oynadığı ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan Corendon Alanyaspor maçında düdük çalmıştı. Altay, ayrıca bu sezon 22 Ağustos 2022’de oynanan Fenerbahçe – Adana Demirspor ve 9 Ocak 2023’de oynanan Medipol Başakşehir – Adana Demirspor maçlarında dördüncü hakem olarak görev yapmıştı.

LİG İKİNCİSİ VE KÜME DÜŞEN BELLİ OLACAK

Bugün oynanacak maçlardan sonra, Fenerbahçe ile Beşktaş’tan hangisinin 2022-2023 sezonunu ikinci sırada kapayacağı belli olacak. Belşiktaş bugün sahasında Arabam.com Konyaspor ile oynarken, Fenerbahçe, Gaziantep FK’nın ligden çekilmesi nedeniyle haftayı ve sezonu maç yapmadan hükmen gaslibiyietle tamamlayacak. İki takım arasında oynana maçlardan birincisi 0-0 berabere sonuçlanırken ikinci karşılaşmayı Beşiktaş 4-2 kazanmıştı.

Giresunsor ile İstanbulspor arasındai ligde kalma savaşı da bugün sonuçlanacak. İstanbulspor’un bugün Hangikredi Ümraniyespor’u yenmesi halinde Giresunspor – Fraport Tav Antalyaspor maçının sonucunu beklemeden ligde kaldığını ilan edecek. İstanbulspor’un yenilmesi halinde Giresunspor, Antalya maçından beraberlik ya da galibiyetle ayrılması hailnde lide kalan takım olacak.