ŞİMŞEK ANTALYA'YA BİLENİYOR

Trabzonspor karşısında beklenmedik farklı bir yenilgi alan Adana Demirspor'da telafi maçı olarak nitelendirilien Antalyaspor maçı hazırlıkları başladı.

Trabzonspor karşısında beklenmedik farklı bir yenilgi alan Adana Demirspor’da telafi maçı olarak nitelendirilien Antalyaspor maçı hazırlıkları başladı.

38 günlük bir aradan sonra Adana’ya dönen Mavi Lacivertliler, antalyaspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde koşu ve yenileme çalışmalarıyla başlayan antrenman dar alanda paslaşma ve top kapma ile devam etti. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman çift kale ile sona erdi.

 

MONTELLA NİKAH TAZELEYECEK

 

Ç.BARIŞ – Adana Demirspor, başarılı İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella ile nikah tazeleyecek. Mavi lacivertli kulüptew mayısta sözleşmesi sona erecek olan Teknik Direktör Montella için flaş gelime yaşandı.

Adana Demirrspor yönetimi, Montella’ya 2+1 yıllık yeni bir sözleşme teklifi götürdü. Başarılı Teknik Direktörün teklife sıcak baktığı öğrenildi. Montella’nın menajeri Valeri Militi, İtalyan spor medyasına yaptığı açıklamada, “Türkiye’de seviliyor. Kendisine büyük saygı duyuluyor. Kulübü kalmasını istiyor. O da kalmayı düşünüyor. İstiyor. Kulübüyle konuşuyoruz. Anlaştık diyebilirim.” ifadelerini kullandı. Menajerinin açıklamaları, Montella ile Adana Demirspor Kulübü’nün anlaştıkları şeklinde yorumlandı.

Menajer Valeri Militi SOS Turchia ve Montella’nın gelecek planlarıyla ilgili olarak da, “SOS Turchia’yla ilgili Enzo’nun çok romantik planları var. Evler yapmak, deprem yüzünden sokakta kalan insanlara yardım etmek istiyor. Toplanan rakamı ben açıklayamam.  Türkiye’de mutluydu. Deprem onu çok sarstı. Bırakmayı düşündü. Dönmeyi planladı. Bu durumda futbolun anlamsız olduğunu hissetti. Başkanla konuştu, futbolcularla konuştu. Yakınlarıyla konuştu. Deprem yüzünden umutlarını kaybeden insanlara futbola sayesinde umut olmaya karar verdi” diye konuştu.

 

İKİ GOLCÜ ANTALYA MAÇTA YOK

 

Ç.BARIŞ - Adana Demirspor, Antalyaspor maçına ligin ilk yarısındaki maça  göre farklı bir kadroyla sahaya çıkacak.

İlk maçta Adana Demirspor’un gollerinin atan futbolculardan Belhanda Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle forma giyemeyecek.  Takımının üçüncü golünü atan Assombalonga ise takımdan ayrıldı. Golcülerden bir tek Guldbrandsen, Antalyaspor maçında forma giyme şansı bulabilecek. Stoperler Samet Akaydın ve Rakitsky de takımdan ayrıldılar. Mavi Lacivertli ekip, ilk maça göre 4 farklı futbolcuyla sahaya çıkacak.

 

BİLETLER BUGÜN SATIŞTA

 

Ç.BARIŞ – Spor Toto Süper Ligi’nin 25’inci haftasında cumartesi günü Adana’da oynanacak Adana Demirspor – Antalyaspor maçının biletleri bugün saat 19.40’da satışa çıkacak.

Batı tribün üst biletleri 100, 120, 140; Batı tribune alt biletleri 100, 200, 240; Maraton üst biletleri 80, 100, 120; Maraton alt biletleri 100, 180, 200, 220, 280; Kale arkaları biletleri 64 ve 80, misafir tibün biletleri 83 ve Güney balkon biletleri 120 liradan satışa sunulacak.

Kadın, öğrenci ve engelli Adana Demirspor taraftarlarına gişeden bilet alımlarında yüzde 25 indirim uygulayacak.

Antalyaspor maçı da dahil olmak üzere Adana Demirspor, sezon sonuna kadar tüm iç saha bilet gelirlerini depremzede ailelere bağışlayacak.

 

ANTALYA’DA FERNANDO YOK

 

Ç.BARIŞ – Adana Demirspor’un cumartesi günkü rakibi Antalyaspor'da Fernando Martins, 4-0 kazanılan Kayserispor maçının 40. dakikasında gördüğü sarı kartla bu sezon 2. kez cezalı duruma düştü.

Adana'da oynanacak Adana Demirspor mücadelesinde forma giyemeyecek olan Brezilyalı orta saha, daha önce Başakşehir karşılaşmasında cezalı duruma düşmüştü.

30 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Antalyaspor formasıyla 21 maçta görev aldı ve 4 gol kaydetti.