ŞİMŞEK ARAYI İYİ DEĞERLENDİRECEK

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, basit gollerle mağlup oldukları Fenerbahçe maçından sonra, lige verilecek arayı iyi değerlendirerek, belirlenen hedef ulaşacaklarını söyledi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, basit gollerle mağlup oldukları Fenerbahçe maçından sonra, lige verilecek arayı iyi değerlendirertek, belirlenen hedef ulaşacaklarını söyledi.

“Özellikle gol yediğinde bu kadar basit gol yemeyeceksin. Bu, takımı da demoralize ediyor, kaleciyi de” demoralize ettiğinin belirten Karaman, tempolu müzadeleden memnun olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe maçında oyunun genelinde iyi şeyler yaptıklarının düşündüğünü kaydeden Karaman, “Özellikle gol yediğinde bu kadar basit gol yemeyeceksin. Bu, takımı da demoralize ediyor, kaleciyi de. Faul atışındaki topu çok rahatlıkla alabilecek bir kaleciydi. Aklı yediği golde olduğu için golü yedi. Nani atsa durum 4-3 olacaktı. Diğer kalecimiz devam etseydi farklı da olabilirdi, belki o da gol yiyebilirdi. Şampiyonluğa oynayan Galatasaray ve Fenerbahçe’yle arada büyük fark var. Bu yüzden basit hatalar yapmamak gerekiyor” dedi.

 

YANDAŞ’IN ŞOFÜRÜNE TEPKİ

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş’ın Adana Demirspor Sportif Direktörü Gökhan Göktürk’e küfür etmesi ve tehdit mesajı atmasıne Adana Demirspor’dan tepki.

Başkan Metin Korkmaz, yapyığı açıklamada, “Mert Hakan Yandaşın şoförü otoparkta Gökhan Göktür’ün annesi yanındayken ana avrat küfür ediyor .Sonrasında ise 5 kişi seni bekliyoruz, ayaklarına sıktıracağız diye mesaj atıyor” ifadelerine yer verdi..

 Maç sonrası stadyuma gelen Murat Sancak da maç sonunda otoparkta yaşananlar nedeniyle Fenerbahçeli görevlilerle tartıştı. Sancak, Fenerbahçeli futbolcu Serdar Dursun’a, “Mert Hakan Yandaş’a söyle şoförüne sahip çıksın” dedi.

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki de maç sonunda mixed zone alanında iki taraf arasında yaşanan tartışmaya ilişkin olarak “Onunla alakalı konuşmak için erken, o olayın dibine inmek lazım. Daha sonra Murat Sancak, Metin Korkmaz, ben ve Burak Kızılhan olayların bir kısmına şahitlik ettik. Dibine indikten sonra konuşmak sağlıklı olur” diye konuştu.