ŞİMŞEK BAL-KES'E HAZIR

Adana Demirspor, Spor Toto 1. Ligi'nin 33'üncü haftasında yarın 5 Ocak Stadı'nda Balıkesirspor Baltok ile oynayacağı ve bir anlamda ligdeki kaderini belirleyecek maçın hazırlıklarını tamamladı.

Adana Demirspor, Spor Toto 1. Ligi'nin 33'üncü haftasında yarın 5 Ocak Stadı'nda Balıkesirspor Baltok ile oynayacağı ve bir anlamda ligdeki kaderini belirleyecek maçın hazırlıklarını tamamladı.
Son antrenmanda ısınma hareketleri, 5'e 2 top kapma çalışması ve tam sahada çift kale maç yapan Mavi Lacivertli ekip, bugün yapacağa ter atma idmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacak.
GÖZLER SAHADA KULAKLAR İSTANBUL, İZMİR VE ANTEP'TE
Mavi Lacivretli ekip, yarın saat 16.30'da başlayacak karşılaşmada Balıkesir Baltokspor karşısında mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Futbolcuların ve taraftarların gözü sahadaki mücadelede olurken kulaklar İstanbul, İzmir ve Gaziantep'ten gelecek sonuçlara çevrilecek.  Zira, Adana Demirspor'un Balıkesirspor Baltok karşısında alacağı galibiyetin yanısıra, Gaziantep'te yarın aynı saatte başlayacak Gazişehir Gaziantep - Gençlerbirliği, İstanbul'daki İstanbulspor - Ümraniyespor ile Pazar günü İzmir'de oynanacak Altınordu - Boluspor maçlarının sonuçları da ilk altı mücadelesini yakından ilgilendiriyor.
METE KALKAVAN YÖNETECEK
TFF, Adana Demirspor - Balıkesirspor Baltok maçına Süper Lig Hakemi görevlendirdi. TFF'den yapılan açıklamaya göre karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi Mete Kalkavan yönecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Bursa Bölgesi Süper lig Yardımcı Hakemi Kemal Elmas ile İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İstanbul Bölgesi B Klasman Hakemi İlker Yasin Avcı.
 
BAŞKAN İLK KEZ TRİBÜNDE OLMAYACAK
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, göreve geldiği günden bu yana ilk kez takımının bir maçında tribünlerde olmayacak. Mavi Lacivertli kulübün içeride ve deplesmanda oynadığı her maçı izleyen Başkan Sancak, PFDK'nın geçtiğimiz hafta Giresunspor maçında hakem Volkan Bayarslan'a yönelik söylemlerine gerekçe göstererek verdiği 175 gün hak mahrumiyeti nedeniyle ilk kez tribünlerden takımını izleyemeyecek.