ŞİMŞEK BJK'YA BİLENİYOR

Hafta içi mesainde deplasmanda Vavacars Fatih Karagümrük'ü 3-2 yenerek Avrupa hedefi iddiasının sürdüren Adana Demirspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarının sürdürüyor.

Hafta içi mesainde deplasmanda Vavacars Fatih Karagümrük’ü 3-2 yenerek Avrupa hedefi iddiasının sürdüren Adana Demirspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarının sürdürüyor.

Mavi Lacivertli ekip, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanda pas, koordiasyon ve taktik çalışmasının gerçekleştirdi.

Çift kale maçı kıran kırana geçerken, futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi.

MAÇ 21.00’DE BAŞLAYACAK

Spor Toto Süper Ligi’nin 35’inci haftasında Adnana’da Adana Demirspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maç, Yeni adana Stadyumunda saat 19.00’da başlayacak.

AYNI KADRO BEKLENİYOR

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, lig üçüncülüğü için büyük önem taşıyan maçta, Beşiktaş karşısına Fatih Karagümrük maçındaki kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Karagümrük maçında sakatlanarak oyundan çıkan Jonas Svensson’un durumunun maç ssatinden once belli olacağı ifade edildi. Mavi Lacivertli takımın Beşiktaş karşısında şu 11’le sahaya çıkması bekleniyor:

Ertaç Özbir, Semih Güler, Jorge Morel, İsmail Çokçalış (Jonas Svensson), Younes Belhanda, Babajide Akintola, Yusuf Sarı, Kevin Rodrigues, Gökhan İnler, Cherif Ndiaye.

MAÇIN HAKEMİ MUSTAFA KÜRŞAT FİLİZ

Adana Demirspor – Beşiktaş karşılaşmasının İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi Mustafa Kürşat Filiz yonetecek. Yardımcılıklarını İstanbul Bölges Süper Lig Yardımcı Hakemi Candaş Elbil ile İzmir Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi İlker Takpak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ankara Bölgesi Süpeo Lig Hakemi Burak Pakkan.

Bu sezon Adana Demirspor maçlarında hiç görev almayan Mustafa Kürşat Filiz, geçtiğimiz sezon Hatayspor – Adana Demirspor maçını yönetmişti.

TFF’den yapılan açıklamada, Adana Demirspor’un üçüncülük mücadelesi verdiği  İstanbul temsilcisi Beşiktaş ile yapacağı maça İstanbul bölgesinden Mustafa Kürşat Filiz’in verilmesinin dijital atamayla gerçekleştiğinin savundu. Bilindiği gibi sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynana maçta ve geçen sezon iki takım arasındaki maçlarda Adana Demirspor aleyhine maçın skoruna etki eden hakem hataları spor kamuoyunda çok konuşulmuştu.

 Geçen sezon Adna’da oynana maçta, TFF’nin bu sezon dinlendirme kararı aldığı Ali Şansalan’ın Adana Demirspor aleyhine verdiği ve maçın sokruna etki ettiği karaklar nedeniyle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sinirlenmiş ve protokol tribünündeki televizyon ekranının kırmıştı.

SEMİH GÜLER: ÜÇÜNCÜLÜK ŞANSIMIZ SÜRÜYOR

Adana Demirspor'un başarılı stoperi Semih Güler, Fatih Karagümrük maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Güler yaptığı açıklamada, "Fatih Karagümrük maçını kazandığımız için mutluyuz. Üçüncülük şansımız hala sürüyor. Bu yüzden maç maç önümüze bakıyoruz. Şimdi lig sıralamasında üstümüzdeki Beşiktaş ile karşılaşacağız. Çok önemli bir maç. O maçtan da üç puan aldığımız zaman, üçüncülük hedefimize bir adım daha yaklaşacağız. Başakşehir'in puan kaybetmesi ile ligi ilk 4 içerisinde bitirmeyi garantiledik gibi diyebilirim. Bütün taraftarlarımızı Beşiktaş maçına bekliyoruz." ifadelerini kullandı. 

Bu sezon hocanın kendisine güvendiğini ve şans verdiğini belirten Semih Güler, "Geçen sene fazla forma şansı bulamadım ancak Montella hocam her zaman benimle bire bir ilgilenip düzeltmem gereken şeyleri bana söylüyordu. Bu sene bana güvendi ve şans verdi. Ben de kendisini mahçup etmediğimi düşünüyorum. Hocama çok teşekkür ederim. Ben uzun yıllardır Adana Demirspor forması giyiyorum, şampiyonluk yaşadım. Burası benim evim. 2 yıl daha sözleşmemi uzattım. Şimdiki hedefimde Adana Demirspor forması ile Avrupa kupalarına gitmek" dedi.