ŞİMŞEK BOLU'YA HAZIR

Adana Demirspor, yarın 5 Ocak Stadı'nda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Adana Demirspor, yarın 5 Ocak Stadı'nda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Ümit Özat yönetimindeki antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan Mavi Lacivertli oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda yapılan çift kale maçlarla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.
SAAT 16.30'DA
Adana Demirspor - Boluspor karşılaşması 5 Ocak Stadı'nda yarın saat 16.30'da başlayacak. Her iki takım açısından da play off hedefi yolunda büyük önem taşıyan maçı Edirne Bölgesi Süper Lig Hakemi Özgür Yankaya yönetecek. Yardımcılıklarını Uşak Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Deniz Turgut ile Balıkesir Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Bilal Gölen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bursa Bölgesi B Klasman Hakemi Süleyman Soyutürk.
TARAFTAR CEZALI
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Altay maçındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verdiği ceza yüzünden, söz konusu maçta kuzey kale arkası A, B, C,D, E, kuzey maraton alt A, B,C, kuzey maraton üst A, B, C, D, E, güney maraton alt E, F, G, güney maraton üst E, F, G, H, kapalı alt güney B, C, D, E, F, kapalı alt kuzey A, B, C, D, E, F, kapalı üst güney B, C, D, E, G, kapalı üst kuzey A, B, C, D, E, F bloktan silet alan taraftarlar Boluspor maçına giremeyecek.
 
 
Murat Sancak Süper Lig'i hak ediyor
 
Ç.BARIŞ - Adana Demirspor'un genç yıldızı Çağlar Akbaba, totemle.com'a konuştu. TFF 1. Lig’de play-off mücadelesi veren Adana Demirspor, son haftalardaki performansıyla dikkat çekiyor. Mavi şimşeklerin başarılı kalecisi Çağlar Şahin Akbaba, TOTEMLE’ye özel açıklamalar yaptı. İşte Çağlar'ın birbirinden çarpıcı sözleri: 
“KAYBETMEME ALIŞKANLIĞI ELDE ETTİK”
“Son 9 maçımızı da kaybetmedik. Takımda iyi bir arkadaşlık var. Bu durum da haliyle skora yansıyor. Kaybetmeme alışkanlığı elde ettik. Umarım böyle devam eder.”
- Son 9 maçta 5 gol yedin. Senin performansın da yükselişte. Neler söylemek istersin? 
"Takım halinde İyi performans sergiliyoruz. Bu da rakibin hücum etkinliğini azaltıyor. Ben de iyi çalışarak  pozisyonları önlemeye, kalemi gole kapatmaya çalışıyorum. Kalan haftalarda da elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Son 9 maçta 5 gol yedik."
“MURAT SANCAK SÜPER LİG’İ HAK EDİYOR”
“Başkanımız Murat Sancak bizimle çok ilgileniyor. Bize her konuda yardımcı oluyor. Saha içi ve saha dışı farketmiyor. Her zaman bizimle. Yaptıklarıyla böyle bir insanı mahcup etmek istemiyoruz. Başkanın hakettiği yer Süper Lig ve bunu başaracağız.”
“ÜMİT ÖZAT ŞAMPİYONLUK HAVASI GETİRDİ”
“Ümit hoca geldikten sonra takım havasına girdik. Hoca oynattığı sistemle bu oyuncu grubundan nasıl faydalanacağını iyi biliyor. Kulüpte tam bir aile havası var. Oynayan ve oynamayan herkes mutlu. Ümit hoca hepimize tek tek bizim ne kadar önemli oyuncular olduğumuzu gösterdi. Takıma şampiyonluk havası getirdiğine inanıyorum.”
“PLAY-OFF’TAN ŞAMPİYON ÇIKACAĞIZ”
“Artık ligde son haftalar. 4 maçımız kaldı. Kalan maçlarımızı kazanarak Play-Off’a katılıp oradan da şampiyon çıkacağımıza inanıyorum.”
“TÜRKİYE’DE EN İYİSİ MUSLERA”
“Benim Türkiye’de en beğendiğim kaleci Galatasaray’dan Muslera. Bence şu an Süper Lig’in en iyi kalecisi. Avrupa’da ise Manchester United’dan De Gea’yı beğeniyorum. Küçükken idolüm olan Türk kaleci Cenk Tekelioğlu'ydu. Bucaspor’da A Takım’da onu izleyip görerek kendimi geliştirdim. Benim gelişimimde çok katkısı oldu.”
“BENİ EN ÇOK PAXİAO ZORLADI”
“Lig’de önemli tehlikeli golcüler var. Ama beni en çok zorlayan Altay’dan Paxiao oldu. Son vuruşları çok etkili. Zaten attığı gollerle de kalitesini fazlasıyla gösterdi.”