Şimşek bugün dönüyor

İkinci yarı hazırlıkları kapsamında başladığı Antalya kampını dün akşam tamamlayan Adana demirspor bugün Adana'ya dönecek.

Günde 3 antranmla yoğun bir hazırlık dönemini geride bırakan Mavi Lacivertli ekip, bugün yapacağı hafif bir ter atma antrenmanının ardından yarın oynayacağı Kardemir Karabükspor maçnı beklemeye başlayacak.
Mavi Lacivertli ekip, Antalya Belek'deki son antrenmanında kondüsyon ve taktik çalıştı. Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde gerçekleştirilen antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve strething çalışmaları ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. 
Teknik Direktör Yılmaz Vural, Antalya kampının çok verimli geçtiğini belirterek yarın başlayacak ikinci yarı maçları  adeta taraftarların yüreğine su serpti. Taraftarın seveceği takım olduklarınıf ifade eden deneyimli teknik adam, transferlerin ise devam edeceğini bildirdi.
Ara transferde bugüne kadar Çaykur Rizespor'dan Süleyman Koç, Alanyaspor'dan Kaan Kanak, atiker Konyaspor'dan Vedat Bora, Giresunspor'dan Emre Uğur Uruç, Belçika'nın Saint Truieden takımından Jonathan Leager ile Fatih Karagümrük'e kiralık gönderdiği Adil Demirbağ'ı kadrosuna katan Adana Demirspor'un Belçika'nın Lokeren ekibinde forma giyen Senegalli orta saha oyuncusu Joher Khadim Rassaoul'un transferinde anlaşma sağladığı bildirildi.

Adana Demirspor kamp