Şimşek Erzurum'a odaklandı

Adana Demirspor 14. hafta sahasında yapacağı BB Erzurumspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Tütüneker, 'Tamamen Erzurumspor maçına odaklandık'' dedi.

Adana Demirspor 14. hafta sahasında yapacağı BB Erzurumspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Tütüneker, ”Tamamen Erzurumspor maçına odaklandık’’ dedi.
Mavi-lacivertliler, Erzurumspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Uğur Tütüneker nezaretinde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Düz koşuyla başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra taktik çalıştı. Antrenman bir saati aşkın sürdü.
Geçen hafta deplasmanda yenildikleri Giresunspor maçını geride bıraktıklarını ve tamamen Erzurumspor maçına odaklandıklarını belirten Tütüneker, şunları kaydetti:
‘’4 maçımız kaldı bunlardan en az ikisini kazanmamız lazım. Baktığınız zaman bu takım her maçı alabilirdi ben yine söylüyorum Menemen Belediyespor ve Eskişehirspor maçını kabul edebilirim ama diğer maçlardan galip ayrılacak kalitemiz vardı. Biz bir hava yakalayamadık. Bir Erzurumspor maçı galibiyetiyle bu havayı elde edebiliriz.’’
HAKEM SUAT ARSLANBOĞA
Bu arada, Merkez Hakem Komitesi Erzurumspor maçını yönetecek hakemi açıkladı. Buna göre maçı Suat Arslanboğa yönetecek. Yardımcılıklarını da Mehmet Kapluhan ile Kemal Elmas yapacak.