Şimşek evinde ''alarm'' veriyor

TFF 1. Lig'de şampiyonluğun iddialı takımlarından Adana Demirspor'un sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalması iç saha kabusunu gündeme getirdi. Mavi-lacivertliler bu sezon 4 iç saha maçında sadece bir galibiyet aldı. Diğer 3 maçta ise berabere kaldı.

TFF 1. Lig’de şampiyonluğun iddialı takımlarından Adana Demirspor’un sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalması iç saha kabusunu gündeme getirdi. Mavi-lacivertliler bu sezon 4 iç saha maçında sadece bir galibiyet aldı. Diğer 3 maçta ise berabere kaldı.
Mavi-lacivertliler bu sezon sahasında 4 müsabakaya çıktı. Adana Demirspor, sahasında Boluspor, Adanaspor ve Samsunspor ile berabere kalıp 6 puan kaybı yaşarken, tek iç saha galibiyetini de 4-2’lik skorla Ümraniyespor karşısında aldı.
Son olarak Samsunspor ile berabere kalarak şampiyonluk yolunda rakibine 2 puan kaptıran Adana Demirspor’da iç sahadaki puan kayıplarına taraftarlar tarafından bir an önce son verilmesi isteniyor.
Teknik Direktör Ümit Özat, 3 puan için çıktıkları maçtan beraberlikle ayrıldıklarını belirterek, ‘’Ancak şu unutulmamalıdır ki; Böyle 6 puanlık maçlarda geriden gerinden gelip beraberliği kurtarmak bazen puan değerindedir’’ dedi.
KUPA MESAİSİ
Bu arada, mavi-lacivertliler yarın sahasında Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Alanya Kestelspor ile karşılaşacak. Teknik heyet bu maçta ligde şans bulamayan futbolculara yer vererek son durumlarını gözlemleyecek. Mavi-lacivertliler bugün yapacakları antrenmanın ardından kupa maçı için kampa girecek.