Şimşek hedefe odaklandı

TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi yapan Adana Demirspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba, ''Tuzlaspor maçında da iyi bir futbol ve 3 puanla döneriz'' dedi.

TFF 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi yapan Adana Demirspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba, ‘’Tuzlaspor maçında da iyi bir futbol ve 3 puanla döneriz’’ dedi.
 
Ligde çıktığı son 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik alarak zirve yarışında önemli bir yer edinen Adana Demirspor, Süper Lig’e odaklandı. Adana Demirspor, 4 maçlık galibiyet serisini devam ettirip, ligi ilk 2 takım içerisinde tamamlayarak, doğrudan Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyor.
Son 9 maçta 16 gol atıp 3 gol yiyen mavi-lacivertliler, Tuzlaspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Samet Aybaba, nezaretinde sürdürüyor. Bir saati aşkın süren antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi.
Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Aybaba, ligin üst sırasındaki 6 takımla oynadıkları maçın, 5'ini kazanarak ikili averajda öne geçtiklerini söyledi.
Tuzlaspor maçı hazırlıklarına devam ettiklerini ifade eden Aybaba, şunları kaydetti:
‘’Arkadaşlarımızın isteği devam ederse Tuzlaspor maçında da iyi bir futbol ve 3 puanla döneriz. Oyuncularımın performansından memnunum. Bazı oyuncular, sahada heyecanını yenemiyor. Bazı oyuncular, saha içi performansı çok yüksek oyuncuların yanında biraz düşük kalıyor. Bazıları sahada istediğini veremeyince motivasyonu daha da bozuluyor. Oyuncularımızın hepsinden memnunuz. Hepsi elinden geleni sahaya yansıtıyor."