Şimşek ince eleyip sık dokuyor

TFF 1. Lig'de şampiyon olarak 26 yıl aradan sonra Süper lige çıkan Adana Demirspor'da transfer hazırlıkları sürüyor. Kiralık olarak kadroda yer alan 6 futbolcu takımlarına geri dönerken Hasan Kılıç'ın durumu belirsizliğini koruyor.

TFF 1. Lig’de şampiyon olarak 26 yıl aradan sonra Süper lige çıkan Adana Demirspor’da transfer hazırlıkları sürüyor. Kiralık olarak kadroda yer alan 6 futbolcu takımlarına geri dönerken Hasan Kılıç’ın durumu belirsizliğini koruyor.
Adana Demirspor’u 26 yıl aradan sonra Süper Lige çıkartan ve Başkan Murat Sancak’ın yeniden sözleşme imzaladığı Teknik Direktör Samet Aybaba, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen ve bu yönde bir kadro oluşturmak isteyen Aybaba’nın bazı futbolcularla görüşmeler yaptığı öğrenildi.
Mavi-lacivertlilerin gündemine son olarak Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren sağbek Kamil Ahmet Çörekçi , Partizan’ın Japon golcüsü Asano, Denizlispor ile kontratı sona eren Rodallega, Başakşehir’den Fernandes ile Ankaragücü’nden ayrılan Paintsil gündeme geldi.
Bu arada, kiralık olarak kadroda yer alan kaleci Muhammed, Berk, Emircan, Okan, Yunus ve İsmail futbolcu takımlarına geri dönerken Hasan Kılıç’ın durumu belirsizliğini koruyor. Sosyal medya hesabından takımdan ayrıldığı yolunda açıklama yapan ve ardından bu açıklamasını kaldıran Kılıç’ın takıma dönebileceği bildirildi.