Şimşek işi sıkı tutuyor

Rakipleri ile arasındaki puan farkını kapatan Adana Demirspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürerken Teknik Direktör Dumlupınar futbolculara göz açtırmıyor.

Rakipleri ile arasındaki puan farkını kapatan Adana Demirspor’da Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürerken Teknik Direktör Dumlupınar futbolculara göz açtırmıyor.
Mavi-lacivertliler Osmanlıspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar nezaretinde sürdürüyor. Neşe içerisinde geçen antrenmanda Teknik Direktör Dumlupınar işi sıkı tutuyor. Dunlupınar, futbolcuların rehavete kapılmamaları için kendilerini sürekli motive ederek, kalan maçlara odaklanmalarını istiyor.
Mavi-lacivertliler hazırlıklarını bugünde sürdürecek.
KALAN 6 MAÇIN 4’Ü İÇERDE
Adana Demirspor ligin bitimine son 6 hafta kala 4 maçını evinde oynayacak. Sırasıyla Osmanlıspor ve Giresunspor ile evinde oynayacak olan mavi-lacivertiler, daha sonra BB Erzurumspor deplasmanına gidecek. Ligin 32. haftasında ise İzmir ekibi Altay ile mücadele edecek. Adana Demirspor, 33. haftada Ümraniyespor ile dışarıda, 34. haftada ise İstanbulspor ile evinde oynayarak sezonu kapatacak.