Şimşek "keçi" avında

Adana Demirspor bugün Keçiören'e konuk oluyor

Adana Demirspor, TFF 1. Liginin 20'inci haftasında bugün ligin güçlü takımlarından Keçiörengücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mavi Lacivertli ekip, Ankara Aktepe Stadı'nda saat 14.00'de başlayacak karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.
Keçiörengücü karşısında kart cezalısı kaptan Volkan'dan mahrum olarak mücadele edecek olan Adana Demirspor'un sahaya, Muhammet Şengezer, Tayyip Talha Sanuç, Adil Demirbağ, Hamido Traore, Vedat Bora, Hasan Kılıç, Erkan Zengin, Sinan Kurt, Joher Rassoul, Pa Dibba on biriyle çıkması bekleniyor. Karşılaşmayı Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Burak Şeker yönetecek. Yardımcılıklarını ise yine aynı bölge üst klasman hakemleri Seyfettin Ünal ve Ali Can Alp yapacak. Maçın dördüncü hakemi Ordu bölgesinden Âdem Cinek.
TARAFTAR YALNIZ BIRAKMAYACAK
Adana Demirspor taraftarı, yeni seri başlangıcı olmasını beklediği maçta, her zaman olduğu gibi takımın yine yalnız bırakmayacak. Keçiören takımının misafir takım için ayırdığı 451 bileti bir dakikada bitiren taraftarlar, 90 dakika boyunca Mavi Lacivertli futbolcuların itici gücü olacak.
11. RANDEVU
Adana Demirspor ile Keçiörengücü lig tarihinde bugün 11'inci randevularına çıkacak. İki takım arasında 1960 yılından bugüne kadar oynanan 10 maçta, önceleri Hacettepe, adıyla mücadele eden, Keçiören Belediyesi'nin maddi destek vermeye başlamasının ardından adını Keçiörengücü olarak değiştiren kulübün 3'e 2 üstünlüğü bulunuyor. 10 karşılaşmanın üçünden Keçiörengücü, ikisinden Adana Demirspor galibiyetle ayrıldı. 5 maç ise golsüz beraberlikle sonuçlandı. Geride kalan 10 maçta Keçiörengücü en farklı galibiyetini 1970-71 sezonunda Ankara'da oynanan maçta 3-0'lık sonuçla alırken, Adan Demirspor ise rakibine karşı en farklı galibiyetini 1990-91 sezonunda Adana'da rakibini 6-1'lik skorla almıştı. Ankara'da oynanan maçlarda ise Keçiörengücü'nün üstünlüğü bulunuyor. Ankara'da oynan 4 maçın üçü Keçiörengücü'nün üstünlüğü ile biri ise beraberlikle sonuçlanmıştı. İki takım arasında ilk yarıda Adana’da oynanan maç ise golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı.
BARIŞ TURAN YEŞİLYURT'A KİRALANDI
Adana Demirspor, transferin son günü genç yeteneklerinden orta saha oyuncusu 2000 doğumlu Barış Turan'ı TFF 3. Ligde kümede kalma mücadelesi veren Malatya temsilcisi Yeşilyurt Belediyespor'a sezon sonuna kadar kiralık olarak gönderdi.