ŞİMŞEK NOKTA TRANSER YAPACAK

Spor Toto Süper Ligi'ni dördüncü sırada bitirmeyi garantileyen Adana Demirspor yeni sezon planlamasına şimdiden başladı.

Spor Toto Süper Ligi’ni dördüncü sırada bitirmeyi garantileyen Adana Demirspor yeni sezon planlamasına şimdiden başladı.

Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, gelecek sezon nokta transerler yapacaklarının söyledi.

Başkan Sancak, Avrupa için Türkiye Kupası finalini beklediklerini belirtirken 'İnşaallah Avrupa'ya gideriz' dedi. 

Tüm taraftartarlara teşekkür eden Başkan Sancak, "Güzel bir maç oldu ve biraz şans bizden yana olsaydı şu anda çok farklı şeyler konuşulacaktı. Sağlık olsun, hakemlerinde canı sağolsun. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. 17 hafta sahasında yenilmeyen bir takımımız var. Teknik heyet ve futbolcular gönülden oynayıp oynadılar. Taraftarlarımıza ve futbol seyircisine güzel maçlar izlettirdik ve futbolu oynayarak herkesin takdirini kazanan bir takım olduk. Avrupa için Ziraat Türkiye kupası sonucunu bekleyeceğiz. İnşaallah Avrupa'ya gideriz. Seneye ihtiyaç duyduğumuz nokta transferler yaparak yeni sezona daha da üstüne koyarak başlarız inşallah. Bütün Adana Demirspor ailesine babaları, kardeşleri, abileri olarak sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve kocaman öpüyorum” dedi.

“Montella’nın Demirspor’u bizlere farklı hayaller kurdurtuyor