Şimşek puan avında

TFF 1. Lig'de bu akşam sahasında Tuzlaspor'u ağırlayacak olan Adana Demirspor hazırlıklarını tamamladı.

TFF 1. Lig’de bu akşam sahasında Tuzlaspor’u ağırlayacak olan Adana Demirspor hazırlıklarını tamamladı.
Mavi-lacivertliler, Tuzlaspor maçı hazırlıklarını dün kendi tesislerinde Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar’ın nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yaklaşık bir saat süren antrenmanda Tuzlaspor maçının taktiği üzerinde duruldu. Mavi-lacivertliler, bu akşamki maçta Tuzlaspor’u yenerek üst sıralardaki takımlarla arasındaki puan farkını azaltmak için sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Hazırlıklarını tamamlayan mavi-lacivertliler, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
DAHA İYİ OLACAĞIZ
Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, camia olarak ana hedeflerinin takımı Süper Lige çıkartmak olduğunu belirterek, ‘’İnşallah çıkartacağız da. Ligin en iyi kadrosuna sahibiz. Bu takım daha iyi olacak. Bu akşam karşılaşacağımız Tuzlaspor’un analizini yaptık. Tuzlaspor’u yenip yolumuza devam etmek istiyoruz’’ dedi. Ana hedefi takımı süper lige çıkartmak ve çıkartacağız. Bu takım daha iyi olacak en iyi kadroya sahip. Tuzla’nın analizini yaptık. Yenip yolumuza devam etmek istiyoruz.
HAKEM RAMAZAN KELEŞ
Bu arada, 5 Ocak Stadı’nda Saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Ramazan Keleş yönetecek. Yardımcılıklarını Serdar Diyadin ile Murat Şener yapacak.