Şimşek rakibi küçümsemiyor

Türkiye 1.Ligde zirve mücadelesi yapan Adana Demirspor bugün sahasında Altınordu'yu konuk edecek. Rakibin çok koşan ve genç bir ekip olduğuna işaret eden Teknik Direktör Ümit Özat, 'Altınordu'yu küçümsemeden ve mücadeleci bir ekip olduğunu bilerek sahamızda galip gelmek arzusundayız' dedi.

Türkiye 1.Ligde zirve mücadelesi yapan Adana Demirspor bugün sahasında Altınordu’yu konuk edecek. Rakibin çok koşan ve genç bir ekip olduğuna işaret eden Teknik Direktör Ümit Özat, ‘Altınordu’yu küçümsemeden ve mücadeleci bir ekip olduğunu bilerek sahamızda galip gelmek arzusundayız’ dedi.
TARIK VE EMİRCAN SIRBİSTAN’A GÖNDERİLDİ
Akhisar galibiyeti ile kendine gelen Adana Demirspor’un alınan 3 puanla moral bulduğunu belirten Teknik Direktör Özat, ‘Altınordu’yu yenecek gücümüz var. Sahada az hata yaparak sonuca gitmek istiyoruz. Önümüzde bizi bekleyen zorlu karşılaşmalar var. Bu nedenle sahamızda oynayacağımız karşılaşmalarda puan kaybına asla tahammülümüz yor. Bir türlü seri yakalayarak başarı grafiğimizi üst noktalarda tutamadık. Altınordu karşılaşması da bizim için bu anlamda önem taşıyor. Serinin başlangıcını Akhisar ile yapıp Altınordu ile sürdürmek arzusundayız’ dedi. Bu arada Kulüp Başkanı Murat Sancak’ın talimatı ile Akhisar maçının 7.dakikasında sakatlanan Tarık Çamdal’ın MR’nın çekildiği ve arka adalesinde yırtığın olduğu belirtildi. Tarık Çamdal ve Emircan Altınbaş, Sırbistan’a gönderilip ünlü doktor 74 yaşındaki Mariana tarafından tedavilerine başlandı. A.Demirspor-Altınordu karşılaşması 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda bugün saat 16.00’da başlayacak.