ŞİMŞEK SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Adana Demirspor, Spor Toto 1. Ligi'nin sekizinci haftasında Ankara'da Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Mavi Laciverti ekip, bugün Ankara'ya giderek maç saatini beklemeye başlayacak. Karşılaşma Osmanlı Stadı olarak bilinen Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bir süre önce Osmanlıspor'dan geri aldığı Ostim Yenişehir Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak
Mavi Lacivretli ekip, Ankara'da deplasmanda kazanma geleneğini sürdürmek ve galibiyet serisini bir maç daha eklemek için sahaya çıkacak.
Ankara seyahati öncesinde yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli oluşu dikkati çekerken, Teknik Direktör Hakan Kutlu'nun Osmanlı karşısında Eskişehirspor maçındaki kadroyu bozmayacağı belirtiliyor.
MUHTEMEL 11
Adana Demirspor'un Osmanlıspor karşısında şu ilk 11'le sahaya çıkması bekleniyor:
Çağlar Şahin Akbaba, İsmail Konuk, Orhan Taşdelen, Milan Mitroviç, Hakan Bilgiç, Galip Güzel, Hamiou Traore, Erdal Öztürk, Herve Kage, Orkun Çınar, Mickael Pote.
Batuhan Karadeniz, Berk Yıldız, Murat Akın ve Emre Nefiz ise Teknik Direktör Hakan Kutlu'nun ilerleyen dakikalarda oyuna süreceği silahları olacak.
 
ABDULKADİR BİTİGEN YÖNETECEK
7 Ekim Pazar Günü oynanacak Osmanlıspor - Adana Demirspor maçını Kayseri bölgesi Süper Lig Hakemi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Yardımcılıklarını Trabzon bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Mehmet Metin ile Rize bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Selahattin Altay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İzmir Bölgesi A Klasman Hakemi Yiğit Arslan.

Osmanlıspor Adana Demirspor