Şimşek şeytanın bacağını kıracak

Adana Demirspor Hatay maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor

Adana Demirspor, Spor Toto 1. Ligi'nin beşinci haftasında bugün ligin yeni ekiplerinden Hatayspor'u konuk edecek. Mavi Lacivertli takım, 5 Ocak Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmaya sahasındaki ilk galibiyetini almak için çıkacak. Sahasında oynadığı iki maçdta Denizlispor'a 1-0 yenilen, İstanbulspor ile 2-2 berabere kalan Adana Demirspor'da amaç şeştanın bacağını kırarak taraftarına iç saha sevincini yaşatmak.
Mavi Lacivertliler dün akşam 18.30'da tesislerde yaptığı antrenmanla Hatayspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. Mavi Lacivertli takım antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
HAKEM ONUR ÖZÜTOPRAK
Adana Demirspor - Hatayspor mücadelesini İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi Onur Özütoprak (Karabaş) yönetecek. Yardımcılıklarını ise İstanbul Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Orkun Aktaş ile Balıkesir Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Bilal Gölen yapacak. Maçın dördaüncü hakemi ise Antalya Bölgesi A Klasman Hakemi Burak Şeker.
MUHTEMEL KADRO
Teknik Direktör Hakan Kutlu'nun Hatayspor karşısına İstanbulspor maçında çıkan 11'le çıkması bekleniyor. Adana Demirspor'un muhtemel 11'inin şöyle oluşması bekleniyor:
Çağlar Şahin Akbaba, Talha Sanuç, Milan Mitroviç, Batuhan İşçiler, Galip Güzel, Traore, Herve Kage, Hakan Bilgiç, Murat Akın, Pote, Jakup Kosecki

Adana Demirspor Hatayspor