ŞİMŞEK'TE MESAİ BAŞLADI

Adana Demirspor, Spor toto Süper Lig'in 27'nci haftasında deplasmanda lider Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Adana Demirspor, Spor toto Süper Lig’in 27’nci haftasında deplasmanda lider Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Milli maç arası nedeniyle verilen izinin ardından kemdi tesislerinde toplanan Mavi Laciverti takımın Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde başlayan çalışması 1,5 saat sürdü. Isınma, koşu ve yenileme çalışmalarıyla başlayan antrenman dar alanda pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman çift kale maçla sona erdi.

 

MONTELLA TRABZON YOLCUSU MU?

 

Ç.BARIŞ – Adana Demirspor’un başarııl çalıştırıcısı Vincanzo Montella’ya Trabzonspor’un talip olduğu ileri sürüldü.

Sosyal medyada, teknik director arayışını sürdüren Trabzonspor’da Vincenzo Monyella adının ağırlık kazaındığı yolunda haberler yoğunlaşırken, Başkan Murat Sancak’ın bu paylaşımlardan birine verdiği yanıt dikkati çekti. Sancak, twitterdaki paylaşıma, “Bilemem zannetmiyorum ama isteyen istediği yere gidebilir. Özgürlük var.” şeklinde yanıt verdi.

 

MONTELLA’NIN YUSUF YAZICI’YI İSTEDİĞİ İDDİASI

Ç.BARIŞ – Yeni sezon transfer listesi hazırlıklarına şimdiden başlayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen Yusuf Yazıcı’yı istediği iddia ediliyor.

Mavi Lacivertli kulüp ile 2 yıllık sözleşme uzatma konusunda el sıkışan başarılı teknik direktörün gelecek sezon Belhanda’nın yerine Yusuf Yazıcı’yı monte etmeyi planladığı ifade ediliyor.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALMIŞTI

Sezona fransız ekibi Lille’de başlayan mill futbolcu Fransa ekibinde dört maça çıktı ve bir gol bir asistlik katkı sağladı. Daha sonra trabzonspor2a kiralanan Yusuf Yazıcı, bordo mavili formayla yedisi ilk 11 olmak üzere 18 maçta sahaya çıktı Oynadığı maçlarda 5 gol kayederken hiç assist yapamadı. 26 yaşındaki futbolcu beklentilerin altında kalınca trabzonspor taraftarlarının tepkisini çekmişti.

 

SEEGALLİ YILDIZLARDAN GOL BEKLENİYOR

Ç.BARIŞ – Adana Demirspor taraftarı, Spor Toto Süper Ligi’nin 27’nci haftasında 1 Nisan’da İstanbul’da oynanacak Galatasaray maçında da üstün performans ve gol bekliyor.

Senagelli Badou Ndiaye ve Cherif Ndiaye’nin Antalyaspor maçında gösterdikleri performanstan memnun olan Mavi lacivertli taraftarlar, Senagelli yıldızların aynı performansı Galatasaray’a karşı da göstermelerini istiyor.

Antalyaspor maçında ilk golde Emre Akbaba’ya asist yapan 32 yaşındaki Badou Ndiaye 24 maçta 7 gol 4 asistlik katkı yaparken, ara transferde Adana Demirspor kadrosuna katılan Cherif Ndiaye ise Fenerbahçe ve Antalyaspor maçlarında fileleri havalandırmayı başardı.

 

GALATASARAY İNTİKAM MAÇI OLARAK GÖRÜYOR

 

Ç.BARIŞ – Adana Demirspor’un 1 Nisan’daki rakibi Galatasaray, Spor Toto Süper Ligi’nin 27’nci haftasındaki  Galatasaray – Adana Demirspor maçını adeta intikam maçı olarak görüyor.

Galatasaraylı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, “HESAP VAKTİ A.Demirspor Kayserispor Alanyaspor Galatasaray, sezonun ilk yarısında yenemediği üç takımla sırasıyla karşılaşacak.” Ifadeleri yer alıyor.

 

 

 

BALOTELLİ’DE DEMİRSPOR TİŞÖRTLİ ANTRENMAN

Ç.BARIŞ – Sezon başında giydiği Sion’dan ayrılmayı kafasına koyan Adana Demirspor’un eski golcüsü Mairo Balotelli milli maçlar nedeniyle lige verilen arada bireysel olarak çalışmalarının sürdürüyor.

Özel kondüsyoneri eşliğinde çalışan Balotelli’nin antrenmanlarda Adana Demirspor tişörtü giymesi dikkati çekti. Balotelli, Adana Demirspor tişörtüyle yaptığı antrenman karelerini sosyal medyadan paylaştı. Bilidiği gibi, Balotelli ara transferde yeniden Adana Demirspor’a dönmek istemiş, Başkan Murat Sancak sezon sonunu işaret etmişti.

 

İÇ SAHA MAÇLAR NEDEN SAAT 16.00’DA

 

Ç.BARIŞ – TFF’nin açıkladığı Spor Toto Süper Ligi’nin 6 haftalık programında Adana Demirspor’un maçlarıyla ilgili ilginç bir durum dikkatleri çekti.

TFF, 32’nci haftayı bay geçecek olan Adana Demirspor’un kendi sahasında oynayacağı tüm maçlarının saat 16.00’da başlayacağını ilan etti.

Aynı TFF, kendi evinde gündüz maçı oynattığı Adana Demirspor’un deplasmanlarda oynayacakları maçların başlama saatini ise 20.30 oalrak açıkladı.

TFF’nin kararına göre, Mavi Lacivertli ekip, Kasımpaşa, Yukatel Kayserispor ve Corendon Alanyaspor maçlarının gündüz saatlerinde oynayacak.

Taraftarlar ise, TFF’nin Adana Demirspor2un iç saha maçlarının saat 16.00’da oynatma kararının yanlı bir karar olarak nitelendirdi.