Şimşek'te neşeli antrenman

TFF 1. Lig'de Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u 1-0 yenerek rahat bir nefes alan Adana Demirspor'da camiaya neşe geldi. Mavi-lacivertliler, Cuma günü deplasmanda yapacakları Altay maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı

TFF 1. Lig’de Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u 1-0 yenerek rahat bir nefes alan Adana Demirspor’da camiaya neşe geldi. Mavi-lacivertliler, Cuma günü deplasmanda yapacakları Altay maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Erzurumspor karşısında sahaya mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan mavi-lacivertliler, tribünleri dolduran taraftarlarının büyük desteğiyle karşılaşmaya hızlı başladı. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısında Aosman’ın attığı golle sahadan istediği skorlar ayrıldı. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular 3 puanın sevincini taraftarıyla kutladı. Galibiyet sevinci soyunma odasında da devam etti.
ALTAY HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Bu arada, mavi-lacivertliler Cuma günü deplasmanda yapacağı Altay maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Uğur Tütüneker antrenman öncesi sahada toplantı yaparak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında verilen mücadeleden dolayı futbolcularımızı tebrik etti.
MÜCADELEYİ BEĞENDİ
Teknik Direktör Uğur Tütüneker, “Final paslarını iyi yapabilseydik iki, üçü de yakalayabilirdik ama mücadele eden takımı tebrik ediyorum” dedi.
“Aslında maça iyi başladık bir iki pozisyonunuz vardı’’ diyen Tütüneker, şunları kaydetti:
‘’Erken golü de bulabilirdik ama ondan sonra topa sahip olamadık açıkçası ilk yarı. Dönem dönem topa sahip olup iyi işler de yapıldı ama dediğim gibi Erzurumspor’un futbol anlamında, topu koşturmak anlamında bizden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bizim mücadelemizle beraber ikinci yarı gol geldikten sonra da final paslarını iyi yapabilseydik iki, üçü de yakalayabilirdik ama mücadele eden takımı tebrik ediyorum.’’

Adana Demirspor Altay