Şimşek'te neşeli antrenman

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada Eskişehirspor'u deplasmanda farklı bir skorla yenerek aradaki farkı kapatan Adana Demirspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıklarını neşe içerisinde sürdürüyor.

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada Eskişehirspor’u deplasmanda farklı bir skorla yenerek aradaki farkı kapatan Adana Demirspor’da Osmanlıspor maçı hazırlıklarını neşe içerisinde sürdürüyor.
Mavi-lacivertliler Osmanlıspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar nezaretinde sürdürüyor. Neşe içerisinde geçen antrenmanda futbolcuların hırslı oldukları da gözlerden kaçmadı.
Teknik Direktör Dumlupınar, antrenman öncesi yaptığı kısa toplantıda futbolculara Eskişehir galibiyetinden dolayı teşekkür etti.
ERKAN VE TARIK CEZALI
Bu arada, Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Erkan Zengin ile sarı kart gören Tarık Çamdal cezalı duruma düştü. Her iki futbolcu Osmanlıspor karşısında forma giyemeyecek.
PFDK’DAN CEZA GELDİ
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan(PFDK) Adana Demirspor'a yine ceza geldi.
PFDK'dan yapılan Adana Demirspor Kulübünün, 11.03.2020 tarihinde oynanan Adana Demirspor-Akhisarspor TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kuzey Kale arkası A ve B blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, Aynı müsabakada Adana Demirspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 12.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir’’ denildi.