Şimşek'te parola galibiyet

TFF 1. Lig'deki ekiplerimizden Adana Demirspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını Bolu'da kamp yaptığı otelde sürdürüyor.

TFF 1. Lig’deki ekiplerimizden Adana Demirspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını Bolu’da kamp yaptığı otelde sürdürüyor.
Mavi-lacivertlilerin dün kamp yaptıkları otelin sahasında Teknik Direktör Ümit Özat nezaretinde gerçekleştirdiği antrenman bir saati aşkın sürdü. Antrenman sırasında teknik direktör Özat, futbolcularını sık sık uyardı. Antrenmanda futbolcular daha sonra çift kale maç yaptı. Kıran kırana geçen çift kale maçı kazanan takım büyük sevinç yaşadı.
Mavi-lacivertliler, bugün Bolu’da yapacakları antrenmanın ardından Bursa’ya geçecek.
Levent İstanbulspor’da, Adil Konya yolunda
Bu arada, hazırlık kampına davet edilmeyen ve kulüple bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Levent Ayçiçek, İstanbulspor’a kiralandı. Yeni Malatyaspor’a transfer gündemde olan Adil Demirbağ’ın ise Konyaspor ile anlaştığı öğrenildi.
5 genç futbolcu Bayrampaşaspor’a kiralandı
Öte yandan, mavi-lacivertliler, genç futbolcular Mustafa Yılmaz, Erkam Develi, Yusuf Emre Alyaprak, M.Kaan Türkmen ve Yiğit Kadıoğlu’nu kiralık olarak Bayrampaşaspor'a gönderdi.