ŞİMŞEK'TE SARI ALARM!

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla alt sıralardan kurtulan ve yükselişe geçen, ligin hem altını hem de üstünü karıştıran Adana Demirspor'da "Sarı alarm" verildi. Mavi lacivertli takımda tam 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı kart sayısı fazla oyuncu olması teknik heyeti düşündürüyor.

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla alt sıralardan kurtulan ve yükselişe geçen, ligin hem altını hem de üstünü karıştıran Adana Demirspor'da "Sarı alarm" verildi. Mavi lacivertli takımda tam 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı kart sayısı fazla oyuncu olması teknik heyeti düşündürüyor.
Ayağı kırılan Sezer Özmen'in sakatlığında görev yapacak Adil Demirbağ gördüğü 7 sarı kartla ceza sınırında bulunuyor. Adil Demirbağ'ın dışında yanında 7'şer sarı kartı olan Erhan Kartal ve Yiğit İncedemir ile 3'er sarı kart gören Lalawele ve Atabey Çiçek de sarı kart sınırında bulunan futbolcular. 5 futbolcu da bundan sonraki maçlarda birer sarı kart daha görürlerse cezalı duruma düşecekler ve bir sonraki maçtaki forma giyemeyecekler.
 SEZER ÖZMEN'İN MORALİ YERİNDE
 Akın Çorap Giresunspor maçında ayağı kırılan ve önceki gün İstanbul'da Şişli Acıbadem Hastanesi'nde Dr. Sarper Çetinkaya tarafından ameliyat edilen Sezer Özmen'in morali iyi. Başarılı ameliyat sonrasında ayağının üstüne basmaya başladığını belirten Sezer Özmen'in morali, yönetimin sözleşmesini uzatması ve Adana Demirspor taraftarlarının yanısıra tüm spor camiasının sahip çıkmasıyla yerine geldi.
Adana Demirspor caimasına desteğinden dolayı teşekkür eden başarılı futbolcu, camiaya "Adana Demirspor camiasına verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda tekrar mavi lacivertli formama kavuşacağım" diye mesaj gönderdi. Bu mesajı ve yere basmaya başlaması, Sezer Özmen'in Ağustos ayından itibaren kaldığı yerden devam edeceği şeklinde yorumlandı.
Sezer Özmen, TRT Spor'ta bağlandığı canlı yayında ise sözleşmesinin yönetim tarafından uzatıldığını ve 5 ay sonra sahalara döneceğini söyledi. Tüm Türkiyeden tanıdıgı tanımadıgı herkesden gelen telefon ve mesajlarla çok mutlu oldugunu ve acıyı hissetmedigini ifade eden başarılı futbolcunun özellikle Adana Demirspor taraftarının tedavi gördüğü hastaneye gelerek ziyaret etmelerinden ayrıca mutlu olduğu öğrenildi.
 SÖZLÜ'DEN DESTEK ZİYARETİ
 Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Aytaç Durak Tesisleri'ne gelerek Adana Demirsporlu futbolculara ve teknik heyete destek verdi. Başkan Sözlü futbolcular ve teknik heyet ile bir araya gelerek başarılar diledi.
Mavi-Lacivertli takımın son haftalardaki performansından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Sözlü, futbolcuları tebrik etti ve Ümraniyespor maçında başarılar diledi. Sözlü, Mavi Lacivertli kulübe yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından yaptığı "Adana Demirsporun son haftalarda gösterdiği performanstan dolayı futbolcularını ve yönetimini ziyaret ederek Ümraniyespor maçı öncesinde moral verip başarılar diledik." şeklindeki paylaşımıyla duyurdu.
 3 FUTBOLCUYA ÖDÜL
 Teknik Direktör Mustafa Uğur'un takımın başına geçmesiyle yükselişe geçen Adana Demirspor'da, her karşılaşmadan sonra iyi performans gösteren futbolculara armağan verme geleneği Giresunspor galibiyetki sonrasında da devam etti. Deplasmanda rakibini Mendy ve Tambe'nin golleriyle 2-0 mağlup eden mavi Lacivertli ekipte ödülü 3 futbolcu aldı. Karadeniz ekibinin 57.dakikada kazandığı penaltıyı ve birçok pozisyonu kurtaran Kurtuluş Yurt ile iyi performans gösteren Yiğit İncedemir ve Lalawele teknik ekip tarafından ödüllendirildi.
 BİLETLERE YOĞUN İLGİ
 Son 4 maçından 3 galibiyet 1 beraberlik çıkaran Adana Demirspor'un Cuma günü Adana'da oynayacağı Ümraniyespor maçının biletlerine taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Cuma günü saat 18.00'da oynanacak maçın biletlerinin passo.com.tr'de satışa çıktığının açıklanmasıyla Mavi Lacivertli taraftarlar siteye hücum etti. Adana Demirspor - Ümraniyespor maçında, cuma günü olmasına karşın en az 10 bin civarında taraftarrın bilet alarak maça gelmesi bekleniyor. Adana Demirspor yönetimi, bilet fiyatlarını Kapalı Üst ve alt tribünler 6, maraton tribünü 4, Muharrem gülergin ve misafik takım tribünü 2 lira olarak açıklamıştı.