Şimşek'te son antrenman bugün

Adana Demirspor yarın kendi sahasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi Lacivertli ekip dün kendi tesislerinde tekmnik çalışmalar gerçekleştirdi.

Adana Demirspor yarın kendi sahasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi Lacivertli ekip dün kendi tesislerinde tekmnik çalışmalar gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Adana Demirspor, Ankaragücü maçının hazırlıklarının bugünyapacağı antrenman ile tamamlayarak maç satini beklemeye başlayacak.

 

DEMİRSPOR’A 402 MİLYON 582 BİN LİRA HARCAMA LİMİTİ

 

Türkiye Futbol Federasyonu, Adana Demirspor’a ara transfer döneminde yüzde 40 sapma payıyla birlikte 402 milyon 582 bin 412 lira harcama limiti verdi. TFF, Süper Ligde 2022 – 2023 sezonu ara transfer döneminde takımların yapacağı harcama limiltlerini duyurdu. Kara göre, en çok harcama yapabilecek takıkm Fenerbahçe olurken, Adana Demirspor’un limiti 287 milyon 558 bin lira oldu. Bu limit yüzde 40 sapma payı ile birlikte 402 milyon 582 bin 421 liraya kadar çıkabilecek.

 

SAMET’TEN VEDA

Fenerbahçe’ye imza atan başarılı stoper Samet Akaydın Adana Demirspor’a ve taraftarlar bir mesajla veda etti. Samet Akaydın, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, “Ocak 2021’de kapısından girdiğim Adana Demirspor Kulübü’ne bugün itibariyle veda ediyorum.

Adana şehri bana çok şey kattı; yeni dostluklar, yeni hayaller ve hedefler… Bu forma altında yeni tecrübeler edindim, kaptanlık yaptım ve çok güxel hisler yaşadım, oynadığım sure boyunca elimden gelenin en iysini yapmaya çalıştım.

Öncelikle Başkanımız ayın Murat Sancak’a, Başkanvekililmiz Metin Korkmaz’a, geldiği ilk günden itibaren bana çok şey katan hocam Vincenzo Montella’ya, her daim bizimle ilgienen Sportif Direktörümüz Gökhan Göktürk’e, tüm emekçi personelimize, her karşılaşmada birlikte mücadele ettiğim tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonrası için de başarılar diliyorum.

Son olarak sokakta, tesislerde, stadyumda, yer farketmeksizin bana her koşulda destek veren tüm taraftarlasrımıza her şey için çok teşekkürler.

Her şey gönlünüzce olsun.”

Bu arada, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Fenerbahçe'nin 3,5+1 yıllık sözleşme imzalandığı Samet Akaydın için teşekkür mesajı yayımladı. Adana Demirspor’da resmi sosyal medya hesaplarından yayımlanan ve Samet Akaydın’ın değişik görüntülerinin yer aldığı paylaşımda “Yaşanılan, yaşatılan her an iz bırakır; Biz bıraktığın her güzel anı, emek ve mücadele için teşekkürler” denildi.

 

SATILAN BİLET SAYISI 25 BİNİ GEÇTİ

Adana Demirspor taraftarı, Başkan Murat Sancak’ın çağrısından sonra Ankaragücü maçının biletlerine akın etti. Yarınki maç için satılan bilet sayısı 25 bini geride bıraktı. Açıklanan rakamlara göre, kombine sahipleriyle birlikte din sabah itibariyle 25 bin 189 oldu. Maç ssatine kadar 30 bin biletin satılması bekleniyor.

 

TARAFTARLARDAN PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ

Adana Demirspor taraftarları iki haftadıranormal hakem hatalarıyla Adana Demirspor puanlarının gaspedilmesi karşısında isyan etti, Taraftarlar, Şimşekler Grubu öncülüğünde cumartesi maç öncesinde saat 12.00’de toplanarak saat 14.30’da stadyum civarında  haksızlıklara karşı meşaleli yürüyüş gerçekleştirecek.

 

 

demirspor