Şimşek'te tek hedef 3 puan

TFF 1. Lig'de bu akşam Bursaspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, hazırlıklarını tamamladı.

TFF 1. Lig’de bu akşam Bursaspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, hazırlıklarını tamamladı.
Mavi-lacivertliler dün kendi tesislerinde Teknik Direktör Uğur Tütüneker’in nezaretinde bir saati aşkın süren bir antrenman yaptı. Antrenmanda Tütüneker, futbolcularına 3’üncü bölgede baskı yaparak top kapmalarını istedi.
Bu arada, sakat futbolculardan Carayol’da takımla birlikte antrenmanlara başladı.
Hazırlıklarını tamamlayan mavi-lacivertliler, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
TARAFTARLAR YİNE CEZALI
Bu arada, geçtiğimiz sezon Hatayspor ile oynanan play-off yarı final maçı sonrası aldığı ceza sonrası taraftarının bir kısmı Bursaspor maçında cezalı.
Kulüpten yapılan yazılı açıklama şu şekilde;
22.05.2019 tarihinde Hatayspor ile oynanan play-off yarı final ilk maçı sonrasında PFDK tarafından GÜNEY KALE ARKASI A, KAPALI KUZEY ALT C, D, E, F ve KAPALI KUZEY ÜST D, E, F, G, H tribünlerinin bloke edildiği kamuoyuna duyurulmuştu. Bu  karşılaşmada  aldığımız ceza 21.09.2019 tarihinde oynayacağımız Bursaspor maçında uygulanacaktır. Cezalı olupta bilet alan taraftarlarımızın bilet ücretleri passolig tarafından kartlarına iade edilecektir.’’
HAKEM ÖZGÜÇ TÜRKALP
Öte yandan, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Ankara bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Özgüç Türkalp yönetecek. Özgüç Türkalp’in yardımcılıklarını Mehmet Şahan Yılmaz ve Emrah Ünal yapacak.
 
 

Adana Demirspor Bursaspor