Şimşek'ten buruk başlangıç

TFF 1. Lig 9. hafta erteleme maçında deplasmanda İstanbulspor'a 3-1 yenilen Adana Demirspor, 4 Ocak Pazartesi günü sahasında yapacağı Menemenspor maçı hazırlıklarına başladı.

TFF 1. Lig 9. hafta erteleme maçında deplasmanda İstanbulspor’a 3-1 yenilen Adana Demirspor, 4 Ocak Pazartesi günü sahasında yapacağı Menemenspor maçı hazırlıklarına başladı.
Kendi tesislerinde toplanan mavi-lacivertliler, ardından Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar nezaretinde Menemenspor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi Dumlupınar, saha ortasında futbolcuları toplayarak kısa bir toplantı yaptı. Dumlupınar, toplantıda futbolcularından İstanbulspor maçını unutarak Menemenspor karşılaşmasına odaklanmalarını istedi.
RASSOUL 25 YAŞINA GİRDİ
Bu arada, takımın başarılı futbolcusu Khadim Rassoul 25. Yaş gününü teknik heyet ve takım arkadaşları ile birlikte kutladı. Brezilya usulü kutlamada arkadaşları Rassoul’un başından aşağıya kadar un döktüler.
HAKEM ÇAĞDAŞ ALTAY
TFF Merkez Hakem Komitesi’nin açıklamasına göre, Menemenspor maçını hakem Çağdaş Altay yönetecek. Yardımcılıklarını da Gökhan Memişoğlu ile Uygar Bebek yapacak.
AİSSATİ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Öte yandan, transfer çalışmalarına başlayan Adana Demirspor’un Denizlispor’la sözleşmesini tek taraflı fesheden 32 yaşındaki Fas’lı orta saha oyuncusu İsmail Aissati ile anlaştığı öğrenildi. Bu futbolcunun devre arası kampına katılması bekleniyor.