Şimşek, Timsah avlayacak

Adana Valisi Elban, tesisleri ziyaret ederek başarılar diledi

Adana Demirspor bu akşam sahasında ikinci yarının ilk maçında karşılaşacağı Bursaspor maçında sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.
Vali Süleyman Elban, tesisler ziyaret ederek futbolculara başarılar diledi.
Mavi-lacivertliler, Bursaspor maçı hazırlıklarını dün kendi tesislerinde Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar nezaretinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Bir saati aşkın süren antrenmanda Bursaspor maçının taktiği çalışıldı.
Antrenmanın ardından mavi-lacivertliler, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
VALİ ELBAN’DAN ZİYARET
Bu arada, Adana Valisi Süleyman Elban Bursaspor maçı öncesi tesisleri ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu. İkinci Başkan Remzi Kar ve Basın Sözcüsü Savaş Çokduygulu’nun hazır bulunduğu ziyarette Vali Süleyman Elban, teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram etti
İkinci Başkan Remzi Kar, ziyaretinden dolayı Vali Süleyman Elban’a teşekkür ederek isminin yazılı olduğu forma hediye etti.
BAŞKAN SANCAK KULÜPLER BİRLİĞİ TOPLANTISINDA
Türkiye Futbol Federasyonu, 1. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı ve Adana Demirspr Başkanı Murat Sancak ile birlikte kulüp başkanları, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde bir değerlendirme toplantısı yaptı.
HAKEM ONUR ÖZÜTOPRAK
5 Ocak Stadı’nda Saat 19.00’da başlayacak müsabakayı hakem Onur Özütoprak yönetecek. Yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ile Gökhan Alkayalar yapacak.
 

Adana Demirspor