Şimşek vites yükseltti

Sessiz gecede Altınordu'nu 4-2 yenerek yükselişini sürdürdü. TFF 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirspor cezası nedeniyle taraftar desteğinden yoksun olarak çıktığı maçta Altınordu'nu 4-2 yenerek yükselişini sürdürdü.

TFF 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirspor cezası nedeniyle taraftar desteğinden yoksun olarak çıktığı maçta Altınordu’nu 4-2 yenerek yükselişini sürdürdü.
5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’ndaki karşılaşmaya mavi-lacivertliler hızlı başladı. Adana Demirspor, henüz maçın başında 11. Dakikada Mehmet Akyüz’ün attığı golle öne geçerken, 22 dakikada Hasan Kılıç ve 29. Dakikada kaptan Volkan Şen ile bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.
Mavi-lacivertliler, ikinci yarı oyunu rolantiye alınca Altınordu dakikada penaltıdan Okan, 74. Dakikada Hüsamettin ile 2 gol bulunca skor bir anda 3-2’ye geldi. Bir an önce toparlanan mavi-lacivertliler gecenin yıldızı Mehmet Akyüz ile 84. Dakikada bir gol daha bularak sahadan 42 galip ayrılmasını bildi.
ÖNEMLİ OLAN GALİBİYET
Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Altınordu galibiyetinin ardından, “Genel olarak baktığımızda ilk yarıdan memnunum, ikinci yarı ise sıkıntılar yaşadık. Önemli olan galip gelmekti, onu da 4 golle başardık” dedi. 
“3-0'dan sonra maçın 3-2'ye gelmemesi lazım’’ diyen Tütüneker, şunları kaydetti:
‘’ Genel olarak baktığımızda ilk yarıdan memnunum, ikinci yarı ise sıkıntılar yaşadık. Önemli olan galip gelmekti, onu da 4 golle başardık. Her hafta galibiyet için çıkıyoruz maçlara, bu kolay bir şey değil. Topu daha fazla ayağımızda tutabilmemiz lazım, bazı oyuncularımızla bu hafta konuşacağım. 3-0 öndeyken topu dinlendirebilmemiz lazım. Zaman zaman düşüşler olabilir, biz ofansif bir takımız ama orada topla oynamamız lazım, topu dinlendirebilmeliyiz. Genel anlamda futbolcularımdan memnunum. Şu an için hiçbir şey kaybetmedik. Lig ikincisiyle aramızda 5 puan fark var. Sonuna kadar ilk ikiye girmeyi zorlayacağız.’’