Şimşek Yunus Akgün'ü istiyor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz yıl Mavi Lacivertli formayla başarılı bir sezon geçiren Yunus Akgün'e talıp olduklarını açıkladı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz yıl Mavi Lacivertli formayla başarılı bir sezon geçiren Yunus Akgün’e talıp olduklarını açıkladı.

Sancak, bir televizyon kanalında katıldığı spor programında, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Yunus Akgün hakkında dikkat çeken sözler sarf eden Sancak, "Galatasaray taraftarına sesleniyorum ona sahip çıksınlar. Galatasaray oynatmazsa da ben talibim onu da söylüyorum. Alır oynatırız yurtdışına satarız biz de kazanırız Galatasaray da kazanır." ifadeleri ile genç futbolcuya talip olduklarını duyurdu. Sancak, “Yunus inşallah Galatasaray’da başarılı olur. Galatasaray taraftarları Yunus Akgün’e sabretmeli. Şu anda Galatasaray oyuncusu ama ona kapımız her zaman açıktır” dedi.

ISLIKLANMIŞTI

Mavi Lacivertli ekipte 2 sezon kiralık olarak forma giyen ve hem 1. Lig şampiyonluğunda hem de geçtiğimigz sezondaki başarılı sezonda önemli paya sahip olan Yunus Akgün, Galatasaray’da istenilen performasnı gösteremedi ve taraftarlar tarafından ıslıklanmıştı.