Şimşek zorlu deplasmanda

Spor Toto Süper Lig'de ilk 2 haftayı galibiyetle kapatarak liderlik koltuğuna oturan Adana Demirspor, bu akşam İstanbul deplasmanında Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig’de ilk 2 haftayı galibiyetle kapatarak liderlik koltuğuna oturan Adana Demirspor, bu akşam İstanbul deplasmanında Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretinde yaptığı son antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamlayan mavi-lacivertli futbolcular, konakladıkları otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Bitexen Giresunspor'u deplasmanda 3-2 yenerek lige 3 puanla başlayan Adana ekibi, 2. haftada sahasında ağırladığı Demir Grup Sivasspor'u da 3-0 ile geçmişti.

Adana Demirspor, rakibi Fenerbahçe'yi de mağlup ederek Spor Toto Süper Lig'de 3'te 3 yapmak istiyor.

Geçen sezon ligin ilk yarısında oynanan maçı Fenerbahçe 1-0 kazanırken, ikinci yarıda oynanan karşılaşmada ise Adana Demirspor rakibine 2-1 üstünlük sağlamıştı.

HAKEM ABDULKADİR BİTİGEN

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde  saat 21.45'te başlayacak mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Yardımcılıklarını Esat Sancaktar ile Kamil Çetin yapacak.

 

demirspor fenerbahçe