Şimşekte Akhisar mesaisi

Pazar günü saat 19.00'da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda konuk edeceği Akhisarspor'u yenmek adına arzulu ve istekli olduğunu ortaya koyan Adana Demirspor antrenmanlara başladı.

Pazar günü saat 19.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda konuk edeceği Akhisarspor’u yenmek adına arzulu ve istekli olduğunu ortaya koyan Adana Demirspor antrenmanlara başladı.
PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
Ankara Keçiörengücü karşılaşmasında puan kaybederek Adana’ya eli boş dönen Adana Demirspor, Akhisarspor maçını kazanmak arzusunda. Keçiören maçından ders çıkaran Adana Demirspor, rakip Akhisarspor’u iyi tahlil ederek oyun düzenini oluşturmak istiyor. Teknik Direktör Ümit Özat Akhisarspor maçı ile ilgili olarak “Zor bir maç olacak onu biliyoruz. Sahamızda ağırlayacağımız rakibimizi çok yakından tanıyoruz. Oyun düzenimizi galibiyet üzerine kuracağız. Futbolcularımı bu karşılaşmaya iyi hazırlıyoruz. Telafisi olmayan maçlara çıkan ve puan kaybına asla tahammülü olmayan bir futbolcu ordusuna sahibiz. 3 puanı alacağız ve çıkışımızı bıraktığımız yerden sürdürmek istiyoruz” dedi.
BURAK ŞEKER YÖNETECEK
Adana Demirspor-Akhisarspor karşılaşmasını Antalya Bölgesi Hakemlerinden Burak Şeker yönetecek. Yardımcılıklarını Ömer Teyfik Özkoç ile Murat Tuğberk yapacak. Karşılaşmanın 4.hakemi olarak Mehmet Terece görev almış olacak.