Şimşekte Keçiören mesaisi

Türkiye Ziraat Kupası karşılaşmasında Afjet Afyonspor'u eleyerek üst tura çıkan Adana Demirspor'da bu hafta oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçı için hazırlıklar başladı. Şimşek çıkışını sürdürmek adına bu karşılaşmadan puan ya da puanlarla dönmek istiyor.

Türkiye Ziraat Kupası karşılaşmasında Afjet Afyonspor’u eleyerek üst tura çıkan Adana Demirspor’da bu hafta oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçı için hazırlıklar başladı. Şimşek çıkışını sürdürmek adına bu karşılaşmadan puan ya da puanlarla dönmek istiyor.
 
ZORLU BİR 90 DAKİKA GEÇECEK
Teknik Direktör Ümit Özat, korona nedeniyle takımdaki çalışma temposunun veriminde sağlıklı bir yapılanmama olmamasına karşın Afyon karşılaşmasını geride bırakarak gözlerinin lige çevrildiğini söyledi. Teknik Adam Özat, “Ankara deplasmanında takım olarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Ligin üst sıralarından kopmamak arzusundayız. Keçiören takımının da istekli ve arzulu futbol oynadığından hareketle zorlu bir 90 dakika yaşayacağız. Rakibimizi iyi analiz ederek Ankara deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek arzusundayız” dedi.
 
Pazar günü saat 13.30’da başlayacak Keçiörengücü-Adana Demirspor karşılaşmasını Antalya Bölgesi hakemlerinden Sarper Barış Saka yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mehmet Şahan Yılmaz ile Doğu Yılmaz yapacak.