Şipşak Instax Fotoğraf Makinesi

Hediyeyi alır almaz fotoğraf çekmeyi sağlayacak şekilde tasarlanan Instax fotoğraf makinesi sayesinde sevdiklerinize unutulmaz bir hediye vereceksiniz.

Hediyeyi alır almaz fotoğraf çekmeyi sağlayacak şekilde tasarlanan Instax fotoğraf makinesi sayesinde sevdiklerinize unutulmaz bir hediye vereceksiniz. Setin içerisinde ihtiyacınız olan her detay düşünülmüştür. Fotoğraf makinesinin yanı sıra deri çanta, fotoğraf albümü, mini film ve selfie aynası da mevcuttur. Tüm bu malzemeler sayesinde hediyeyi alan kişiye sadece içine pil koymak kalır. Fotoğraf makinesi 2 adet AA pil ile çalışır. Bu pilleri her yerden kolaylıkla temin etmek mümkündür.
İnstax Fotoğraf Makinesi Tasarımı
İnstax çantası fotoğraf makinesinin özelleşmesini sağlar. Şık görünümü sayesinde aynı zamanda bir aksesuar gibi gururla taşıyacaksınız. Üstelik bu çanta sayesinde makineyi darbelerden koruyabilirsiniz. Çekim yaparken dahi makineyi çantadan çıkarmanız gerek yoktur. Sadece lens kapağını çıkarmanız yeterlidir.
instax fotoğraf makinesi herkes için unutulmaz bir hediyedir. Çocuğunuzun ilk fotoğraf makinesi olmak için en uygun adaydır. Sevgiliniz ya da eşiniz için seçebileceğiniz gibi en yakın arkadaşınız için de en güzel hediyelerdendir. Bu kadar şık, şirin ve kullanışlı bir hediyenin mutlu edemeyeceği hiç kimse yoktur. Bu nedenle İnstax ilk çıktığı andan itibaren bir fotoğraf makinesinden fazlası olmuş ve bir moda ikonu haline gelmiştir.
Anında fotoğraf çıkarma özelliği sayesinde en güzel anlarınızda sizi hatırlamanızı sağlayacaktır. Pil ve filmleri değiştirerek makinenizi uzun süre kullanmaya devam edebilirsiniz. Instax fotoğraf makinesi analog olduğu için oldukça dayanıklıdır.
Siz de tüm instax mini 9 set ürünlerine https://www.desibela.com/instax-fotograf-makineleriadresinden erişebilir ve ürünleri detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

Şipşak Instax