Siyasetçiden kebap ustası olursa

Adana'da belediye başkanı olarak hizmet veren isimlerin son günlerde çeşitli etkinliklerde kebap ustalığının zorluğunu ortaya koymak ve kendi bireysel hünerlerini de sergilemek amacıyla mangal başına geçmeleri moda oldu.

Adana’da belediye başkanı olarak hizmet veren isimlerin son günlerde çeşitli etkinliklerde kebap ustalığının zorluğunu ortaya koymak ve kendi bireysel hünerlerini de sergilemek amacıyla mangal başına geçmeleri moda oldu.
4 BAŞKAN VE 4 AYRI GÖRÜNTÜ
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın mangal başındaki ve et saplama becerilerine yönelik görüntülerini yayınlayarak ‘hangi belediye başkanı kebap ustalığı konusunda marifetli?’ sorusunu da okuyucularımıza yöneltmek istedik. Yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde siyasilerimizi daha değişik görüntülere poz verir iken görürseniz hiç şaşırmayın diyoruz. Siyasetçiden kebap ustası olursa ortaya çıkan görüntüler de böyle olur diyor ve yerel seçimlerde tüm belediye başkanlarımıza başarı dileklerimizi iletiyoruz.