Siyasi şantaj yapıyor

AK Parti Sözcüsü Çelik, Kılıçdaroğlu'nun Adana ziyaretini değerlendirdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana ziyareti sırasında kendisine sorulan “Adana’daki belediye CHP’nin belediyesidir. Adana’daki çiftçilere elektriği ücretsiz verecek misiniz?” sorusuna yanıt verirken vatandaşa resmen siyasi şantaj yaptığını söyledi.
SİYASETEN KIVIRIYOR
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'da vatandaşa ücretsiz elektrik dağıtımı vaadini eleştiren Çelik, "Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'ya geldiğinde 'Belediyeyi alırsak elektriği ücretsiz vereceğiz' dedi. Adana CHP'de hadi versin o zaman. Adana'ya geldiği zamanda 'Biz elektriği üretip öyle vereceğiz' dedi. Vatandaşa siyasi şantaj yapılmaz. İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın farkı budur" dedi. Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu’nun ücretsiz elektrik ifadelerini daha sonra güneş enerjileri paneli ile inşa edeceğini söylemesinin de ‘siyaseten kıvırma olarak değerlendirdi.
DARMADAĞIN OLACAKLAR
Kılıçdaroğlu'nun "Cumhurbaşkanının bizim ittifakımızdan olacak" dediğini hatırlatan Çelik, "Kendi kendine gelin güvey oluyor. Sizin cumhurbaşkanı adayınızın kim olduğu bizi asla ilgilendirmiyor. Büyük Türkiye'nin önünü kesmek için hangi komplolara imza atacağız bizi ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren şey Gaziantep'in ve Türkiye'nin büyümesidir. CHP'sinin üstüne HDP'yi koyun. Onlara da diğerlerini ekleyin. Hepsi darmadağın olacaktır. Bir sonraki seçim zaferi AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olacaktır" dedi.
 

Ömer Çelik