SİYASİLERİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Kozanlılar Dernek Başkanı Durmuş Aranmaz'ın oğlu Samet ile Koçoğlu Ailesi'nin kızı Özge'nin düğün töreni siyasileri buluşturan bir düğün töreni oldu. Törene çok sayıda siyasetçi katılarak renk verdi.

Kozanlılar Dernek Başkanı Durmuş Aranmaz’ın oğlu Samet ile Koçoğlu Ailesi’nin kızı Özge’nin düğün töreni siyasileri buluşturan bir düğün töreni oldu. Törene çok sayıda siyasetçi katılarak renk verdi.
Bir ömür boyu birlikte sürdürecekleri mutluluk yoluna çıkan Özge ile Samet’in düğün törenine MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Yüreğir MHP İlçe Başkanı Yıldıray Şener, Sarıçam Belediye Meclis Üyeleri Eyüp Akbulut ile Arzu Büyüknacar’ın yanı sıra MHP eski İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ile çok sayıda siyasetçi katıldılar.
Aranmaz ve Koçoğlu ailelerinin bu mutlu gününe iştirak eden tüm konukları karşılayan dünürler, konuklarıyla yakından ilgilendiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğün töreninde davetliler genç çifti yalnız bırakmayarak o mutlu anlarına iştirak ettiler.