Size 'Büyükşehir' yakışır

Sarıçam'ı hizmetleriyle mekik gibi dokuyan Bilal Uludağ'ı vatandaşlar yeni makamlarda görmek istiyor.

Adana’nın kalbi olarak bilinen Sarıçam ilçesinin tüm cadde ve sokaklarında izi olan ve hizmetleriyle adeta mekik dokuyan Başkan Bilal Uludağ’a Adanalılar yeni makam kapısı aralayıp  “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kendisini görmek istiyoruz” dediler.

NERGİZ ÇİÇEĞİ HEDİYE ETTİLER

Toplumun her kesimindeki insanlara hizmet görüp partili ve partisiz ayrımı yapmadan kucaklayıcı başkanlık görevini sürdüren Başkan Bilal Uludağ, Karayusuflu Mahallesi’nde nergiz çiçeği hediye edilerek karşılandı. Sarıçam’a dokunuşlarıyla başkanlık görevini üst seviyede ifa eden Uludağ’ın Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında yer alması halinde kente önemli dokunuşlar yapacağı kanaatinde olan vatandaşlar, “Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Sayın Uludağ’ı görmek isteriz” temennisinde bulundular.

BİZ CUMHURUZ, ADAYIMIZ ULUDAĞ OLMALIDIR

İki dönem Sarıçam’da başkanlık görevinde bulunan ve bugüne kadar sorunlarıyla boğuşan Sarıçam’ı yeni yüzyılın revaçta olan şehri konumuna getiren Başkan Bilal Uludağ’ı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek isteyen vatandaşlar, “Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Sayın Uludağ seçimlere katılmalıdır. Bizler de halk olarak kendisine sonsuz destek veririz. Sarıçam’da rüştünü kanıtlayan Uludağ’ın Adana’ya çok iyi hizmet edeceğine inanıyoruz. Biz halkız, cumhuruz. Cumhur olarak bizleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamının Uludağ’a emanet edilmesini istiyoruz” çağrısını siyasette karar mekanizmasında olan yetkililere ilettiler.