Sokak futbolu turnuvası

Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu NeymarJr.'ın ismiyle düzenlenen RedBullNeymarJr.'s Five, sokak futbolu kültürünü yaşatmak için yeniden başlıyor.Şimdiye kadar yaklaşık 100 ülkeden birçok futbolseverin katıldığı turnuva, bu sene Türkiye'de Adana'da düzenlenecek elemeyle start alacak.

Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu NeymarJr.’ın ismiyle düzenlenen RedBullNeymarJr.'s Five, sokak futbolu kültürünü yaşatmak için yeniden başlıyor.Şimdiye kadar yaklaşık 100 ülkeden birçok futbolseverin katıldığı turnuva, bu sene Türkiye’de Adana’da düzenlenecek elemeyle start alacak.

Türkiye elemelerinin 3 şehirde yapılacağ ıRedBull NeymarJr.'s Five’ın finali ise Trabzon’da gerçekleştirilecek. 18-35 yaş aralığındaki herke swww.redbull.com/neymarjr adresinden kayıtlarını gerçekleştirebiliyorlar.
Brezilyalı futbolcu NeymarJr.’ın adıyla düzenlenen sokak futbolu turnuvası RedBullNeymarJr.’s Five bugünAdana’da yapılacak ilk elemeyle start alacak. Şimdiye kadar dünya genelinde yaklaşık 100 ülkeden, birçok futbolseverin ter döktüğü organizasyonun Türkiye elemeleri bu sene 3 farklı şehirde yapılacak. Katar’daki büyük finale gitmek isteyen takımlar, ilk olarak Adana, Erzurum ve Trabzon’da elemeleri geçmeye çalışacak. Sokak futbolu heyecanının doyasıya yaşanacağı turnuvada Türkiye finali ise 27Mart’ta yine Trabzon’da gerçekleştirilecek. Dev finalden şampiyon olarak ayrılacak takım Katar’da düzenlenecek Dünya Finali’ne giderek, Türkiye’yi temsil edecek.RedBullNeymarJr.’s Five’da dünyanın en iyi sokak futbolu takımı olmak isteyenler www.redbull.com/neymarjr adresinden hayallerine adım atabiliyor.
 

Sokak futbolu